Sevilla-Levante: 0-0 (İspanya La Liga Maç Özeti)

İspanya La Liga 10. hafta mücadelesinde Sevilla, Levante ile 0-0 berabere kaldı.
La Liga İspanya Sevilla 


İspanya La Liga'nın 10. haftasında Sevilla ile Levante, Ramon Sanchez Pizjuan'da karşı karşıya geldi. Düşük tempoda geçen ve 0-0 biten karşılaşmada iki takım da 1 puana razı oldu.

İspanya La Liga 10. hafta mücadelesinde Sevilla, evinde Levante'yi ağırladı. Sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrılan Sevilla, bu skorla ligde 9. sıraya gerilerken Levante, 6. sıradaki yerini korudu.

Düşük tempoda başlayan karşılaşmanın ilk dakikaları orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Karşılaşmanın sık sık faul düdükleriyle durması temponun daha da düşmesine neden oldu.

İlk yarıda katı bir savunma anlayışı belirleyen ve kontra ataklarla gol arayan Levante karşınsında Sevilla birkaç gol pozisyonu bulsa da bunlardan sonuç alamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmada ikinci yarıda düşük tempoda geçerken ev sahibi ekip, rakip savunmayı kanatlardan geliştirdiği ataklarla aşıp pozisyon üretse de bir türlü istediği golü bulamadı.

68. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Jesus Navas'ın şutu farklı bir şekilde dışarı çıkınca Sevilla bu pozisyonu da değerlendirememiş oldu.

Maçın son bölümünde rakip kalede ataklarını sıklaştıran kırmızı beyazlılar, girdiği pozisyonlarda sonuca gidemedi ve mücadele başladığı gibi 0-0 berabere sona erdi.

Bu sonuçla Sevilla, ligdeki puanını 15'çıkardı. Ligde 3 haftadır sahadan galiple ayrılan Levante ise puanını 17'ye yükseltti.


5 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı