Sevilla Atletico Madrid: 2-2 Maç Özeti (28.02.2013)

Sevilla Atletico Madrid: 2-2 Maç Özeti ve Golleri İzle... İspanya Kral Kupası yarı final 2. maçında Atletico Madrid, Sevilla ile deplasmanda 2-2 berabere kalsa da, ilk maçı sahasında 2-1'lik skorla kazanmasının avantajıyla adını finale yazdırdı. Atletico'nun gollerini Diego Costa (6') ve Falcao (29') atarken, Sevilla'nın golleri Jesus Navas (39') ve Rakitic (90') geldi. Sevilla'dan Gary Medel (76') ve Kondogbia (90') kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Gary Medel Atletico Madrid İspanya Sevilla Diego 


İspanya Kral Kupası Yarı Final 2. maçında Sevilla, sahasında Arda'lı Atletico Madrid'i konuk etti. İlk maçta Atletico Madrid, sahasında Sevilla'yı 2-1 mağlup etmişti.

Maça Atletico hızlı başladı ve 6. dakikada Diego Costa'nın attığı golle 1-0 öne geçti. 29. dakikada Falcao sahne aldı ve skoru 2-0'a getirerek takımını rahatlattı. 39. dakikada Sevilla bu gollere Jesus Navas'ın harika golüyle karşılık verdi. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve ilk yarı Atletico'nun 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda daha üstün bir oyun oynayan Sevilla, gol atamadıkça git gide gerildi. 76. dakikada Gary Medel, rakibine yaptığı müdahale sonucu ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek Sevilla'yı 10 kişi bıraktı. 90. dakikada Ivan Rakitic, güzel bir golle beraberliği getirdi: 2-2. 91'de Geoffrey Kondogbia, girdiği ikili mücadelede sert bir hareketle kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. Mücadele 2-2'lik beraberlikle son buldu ve İspanya Kral Kupası finalinin adı Real Madrid-At. Madrid oldu.

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid-Atletico Madrid arasındaki final maçı 18 Mayıs'ta oynanacak.
28 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı