Seremonide Skandal

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar, Trabzonspor- Galatasaray maçında yaşanan skandal ile ilğili yaptığı yorumla gündeme damgasını vurdu.
Tff Ahmet Çakar Fenerbahçe Galatasaray Beyaz Futbol 


Yaptığı yorumlarla her zaman ses getiren Ahmet Çakar yine 'bomba' açıklamalarda bulundu. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Beyaz Futbol” programında Ertem Şener'in 'Seremonide Skandal' olarak duyurduğu haberde Ahmet Çakar, 'Bu ülkede adam bildiğimiz, adam zannettiğimiz, spor camialarının taptığı, adam zannetiği, bi çok kişi ve kurumun aslında sadece birer 'Karton parçası' olduğunu bi kez daha dün gece gördük diyerek yine gündeme damgasını vurdu.

Seremonide skandal!
Galatasaray ile Trabzonspor arasında Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanılan maçta futbolcularla sahaya çıkan çocuklara Fenerbahçe forması giydirilmediği belirtildi..


Galatasaray-Trabzonspor öncesinde Fenerbahçe formasıyla seremonide çocuk sahaya çıkarılmadığı belirtildi.
Seremoni görüntüleri fotoğraf halinde gösterilirken, Fenerbahçe hariç diğer 17 Spor Toto Süper Lig takımlarının formasını giyen çocukların seremonide yer aldığı ifade edildi.

Program moderatörü Ertem Şener, programın ilerleyen dakikalarında çocukları Türk Telekom'un giydirdiği ve bazı futbolcuların Fenerbahçe forması giymek istiyoruz diye ağladığı bilgisi geldiğini söyledi.

Ertem Şener, daha sonra ise bir düzeltme yaparak Telekom'un forma giydirmeyle ilgisi olmadığını ve federasayon ve kulübün yetkili olduğu bilgisini verdi.

Galatasaray forması giydirilmemiş
Ertem Şener, Fenerbahçe-Kayseri maçında da Galatasaraylı çocuk olmadığı bilgisinin kendilerine geldiğini ve bunu araştıracaklarını söyledi.

Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
20 Mayıs 2013 Pazartesi günü yayınlandı