Sen bir tetikçisin Melo

Sinan Engin, “Sen bir tetikçisin Melo kusura bakma bu Galatasaray camiası seni tetikçi olarak kullanıyor” dedi.
Felipe Melo Sinan Engin Fenerbahçe Galatasaray 


Beyaz TV ' de yayınlanan Ertem Şener ' in Modoratörlüğünü yaptığı eski futbolcu Sinan Engin ' in konuk olduğu “Beyaz Futbol” programında, bugün oynan Galatasaray-Eskişehirspor maçı ve yarın oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçları değerlendirildi.

Sinan Engin; Felipe Melo ' nun, Fenerbahçe hakkında söylediği “Kalbimden geçenleri söylersem bana bu ülkede top oynatmazlar. İkinci ligde oynaması gereken bir takımla oynadık” sözlerine ateş püskürdü.

Melo ' nun Galatasaray ' ın tetikçiliğini yaptığını iddia eden Engin, Melo ' nun bu yaptıklarına rağmen sahip çıkıldığını söyledi. Galatasaray ' ın evladı Sabri ' ye kimsenin sahip çıkmamasını da eleştirdi.

İşte Sinan Engin ' in o sert açıklamaları:


MELO GALATASARAY ' IN TETİKÇİSİ

Sinan Engin, “Bu Melo nasıl bir misyon üstlenmiş. Galatasaray ' ın kurucusu falan mı? Bu senin haddine mi? bunlar hiç senin konuların değil. Sen bu iki camiayı bu kadar geremezsin. Sen bir tetikçisin Melo. Kendini bu kadar kullandırma. Tamam Galatasaray ' la çok güzel bir anlaşma imzaladın ama senin bu iki camiadaki ortamı germeye hakkın yok. Sen sırtın sıvazlandıkça açılıyorsun. 4,5-5 milyon Avro ' ya yakın para kazandırıyorsun, bu zamana kadar kaç tane maç kazandırdın Galatasaray ' a. Standart bir orta saha oyuncususun. Kusura bakma seni bu Galatasaray camiası tetikçi olarak kullanıyor. Bir kulüple ilgili bu kadar ağar konuşan bir futbolcu görmedim. Bu mücadele devam edecek, sen 2 sene sonra yoksun. Ünal Aysal ' a da teessüf ediyorum. Bu çocuğa bu kadar yol verdi” ifadelerini kullandı.

BİR KİŞİ MELO ' YA SAHİP ÇIKTIĞI GİBİ SABRİ ' YE SAHİP ÇIKMADI.

Sinan Engin, “Hep yabancı kıymetlidir Türkiye ' de. Galatasaray ' ın alt yapsından yetişmiş, sembolü olmuş Sabriye bir tane destek var mı hiç? Sabri bu Melo ' nun Galatasaray ' a verdiği katkının 10 mislini vermiştir. Melo ' nun aldığı paranın dörtte birine oynamıştır. Bir kişi Melo ' ya sahip çıktığı gibi Sabri ' ye sahip çıkmadı. Bu Melo ' ya sahip çıkılmaz. Eğer sahip çıkıyorsak demek ki kandan hoşlanıyoruz biz” şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE

Sinan Engin Hakkında
Türkiye U-17kez de Türkiye U-21 Türk milli takım forması giymiştir. Ümit Milli Takım Menajerliği yapan Engin, Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapmaktadır. Aktif futbol hayatının ardından sırasıyla Kuşadasıspor, Boluspor ve Ankaraspor'da görev almıştır. Seda Sayan ile olan evliliğinden, 1990 doğumlu oğlu Oğulcan Engin, Beşiktaş altyapısında futbola başladı ve bir süre futbolculuk kariyerini sürdürdü. Ayşe Karasu ile yaptığı ikinci evliliğinden E...
devamı
14 Eylül 2014 Pazar günü yayınlandı