Schalke Olympiakos: 1-0 Maçın Özeti ve Golleri (22 Kasım 2012)

Schalke Olympiakos: 1-0 Maçın Özeti ve Golleri izle...
Schalke Avrupa Olympiakos Avrupa Ligi Arsenal 


Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta karşılaşmasında Schalke, Olympiakos'u 1-0 mağlup etti. Schalke'ye galibiyeti getiren golü 77'de Fuchs attı.

Şampyionlar ligi 5. haftasında Veltins Arena'da Yunan ekibi Olympiakos'u ağırlayan Schalke 04, ikinci yarıda bulduğu tek golle bir üst tura çıkmayı garantiledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta mücadelesinde Schalke 04, sahasında Olympiakos'u ağırladı. Veltins Arena'da oynanan karşılaşmayı 1-0 Schalke kazandı. Ev sahibi ekibinin tek golünü 77. dakikada Christian Fuchs kaydetti.

Schalke bu skorla puanını 11'e çıkartarak Devler Ligi'nde tur atlamayı 10 puanlı Arsenal ile birlikte garantiledi. Olympiakos ise 6 puanda 3. sırada bulunarak son maçın skoru ne olursa olsun UEFA Avrupa Ligi'ne kalacak.

Mücadelenin ilk yarısında Schalke üstünlüğü görüldü. 10. dakikada Lewis Holtby direğe takıldı. Huntelaar ve Farfan ile pozisyonlar bulan Alman ekibi bunlardan faydalamayınca ilk yarı golsüz eşitlikle geçildi.

İkinci yarının büyük bölümünde de gol sesi çıkmadı. Schalke 04 beklediği golü 77. dakikada Fuchs'un ayağından buldu ve 1-0 öne geçti. Mücadelede başka gol olmazken Schalke sahasında 3 puanı alarak tur sevincini yaşayan taraf oldu.

22 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı