Schalke 04 Mainz: 1-2 Maç Özeti

Schalke 04 Mainz: 1-2 Maç Özeti ve Golleri İzle...
Schalke 


Almanya Kupası 3. tur karşılaşmasında Schalke 04 ile karşılaşan Mainz sahadan 1-2'lik galibiyetle ayrılarak adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

Almanya Kupası 3. tur karşılaşmasında Schalke 04 ile Mainz karşı karşıya geldi.

Maçın ilk dakikalarında iki takım da fazla risk almazken oyun genel olarak orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Bu dakikalarda Schalke 04 zaman zaman rakip kalede etkili olmak istese de gerçekleştirdiği etkisiz ataklardan sonuç alamadı.

Karşılaşmanın 7. dakikasında ev sahibi ekipte Ciprian Marica gole yaklaştı fakat pozisyondan golle sonuçlanmadı. 16. dakikada Polanski'nin şutunda top kaleyi bulmadı.

Maçta dakikalar 30'u gösterirken Adam Szalai'nin pasında topla buluşan Marco Caligiuri topu Schalke ağlarına gönderdi ve takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi.

Golden sonra baskılarını artıran Schalke 04'de 36. dakikada Barnetta gole yaklaştı ancak İsviçreli oyuncu bu pozisyondan yararlanamadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve devreyi Mainz 0-1 önde kapadı.

50. dakikada Schalke 04'ün geliştirdiği kontr atakta Huntelaar pozisyonu değerlendiremedi.

Dakikalar 75'i gösterirken Marica'nın pasında topla buluşan Huntelaar topu Mainz filelerine gönderdi ve skorda 1-1'lik eşitliği sağladı.

Schalke'nin attığı bu gole sevinci fazla sürmedi ve 82. dakikada sahneye çıkan Nicolai Müller takımı Mainz'ı 1-2 öne geçirdi.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşmadan 1-2'lik skorla galip ayrılan Mainz adını bir üst tura yazdırdı.

19 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı