Sanica Boru Elazığspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Özeti

Sanica Boru Elazığspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Özeti. Sanica Boru Elazığspor Spor Toto Süper Lig ' in 29. haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ' u kendi sahasında 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.
Yılmaz Vural Belediyespor Bülent Korkmaz Elazığspor Spor Toto Süper Lig 


Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maçtan galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, “Maçın ilk yarısında iki takım da pozisyon bulamadı ancak maç bizim lehimize sonuçlandı. 35 puana ulaşmayı bir hafta evvel planlamıştık ancak bu haftaya nasip oldu. Geri kalan 5 haftada hedefimiz, bizi ligde tutacak 4-5 puanı kazanmak. Oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığsporlu futbolcu Görkem, kazanmaları gereken bir maçı kazandıklarını söyleyerek, “Artık son maçları oynuyoruz. Her takım için biraz sıkıntılı stersli haftalar olacak. İyi oynadığımıza, iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Takım arkadaşlarımı ve rakibi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Elazığsporlu bir diğer oyuncu İvan Sesar ise maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise rakibin kalelerine bir kez geldiğini ve onda da golü bulduğunu anlatarak, “Maçın geneli bu. Baktığınız zaman iyi oynayan, çok pozisyona giren bizdik ama rakip bir kez geldi ve golü attı” şeklinde konuştu.

15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı