San Marino - İngiltere: 0-8 Maçın Özeti

San Marino - İngiltere: 0-8 Maçı Özeti İzle... 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu 5. maçında İngiltere, San Marino'ya gol oldu yağdı. Rakibini 8-0'la geçen İngilizler, adeta gövde gösterisi yaptı. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu 5. maçında İngiltere, San Marino deplasmanına konuk oldu. İngilizler, 90 dakikaya tam 8 gol sığdırdı.
İngiltere Ashley Young Dünya Kupası 2014 Dünya Kupası İngilizler 


Karşılaşmaya iyi başlayan taraf İngiltere oldu. Roy Hodgson'un öğrencileri 12'inci dakikada Baines'ın ortasında ters bir vuruş yapan Della Valle'nin golü ile öne geçti, 0-1. 29'uncu dakikada Rooney ile güzel bir verkaç yapan Oxlade-Chamberlain güzel bir vuruşla farkı ikiye çıkarttı. 35'inci dakikada Defoe skoru 0-3'e getiren isim oldu. 39'da sahneye çıkan Ashley Young gecenin en güzel gollerinden birine imza atarak farkı dörde çıkartıt. 42'inci dakikada organize gelişen İngiltere atağında Baines'ın ortasında topla buluşan Rooney, Lampard'ı gördü. Chelsea'li yıldız da güzel bir vuruş yaparak ilk yarının sonucunu ilan etti.

İkinci yarıdada İngiltere etkili oyununu sürdürdü. 56'ıncı dakikada Rooney, turnuvadaki dördüncü golünü kaydederek skoru 0-6'ya getirdi. 70',nci dakikada Young'ın ortasında yakın mesafeden kafayı Sturridge vurdu ve farkı 7'ye çıkarttı. 77'inci dakikada Defoe kendisinin ikinci takımının sekizinci golünü atarak maçın skorunu belirledi.

İngiltere bu galibiyetle puanı 11'e yükletti ve lider Karadağ'ın 2 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. Grubun puansız tek takımı olan San Marino ise son sırada bulunuyor.
23 Mart 2013 Cumartesi günü yayınlandı