Şamil Tayyar'dan bomba Aziz Yıldırım iddiası

Bu dosyanın kapatılması için aracıların devreye girdiğini Pensilvanya ile Kadıköy arasında bir ağ kuranlar olduğunu biliyoruz. Yani bu dosyanın kapatılması için Pensilvanya ile Kadıköy arasında gidip gelenler oldu. Fakat bu konuda uzlaşma sağlanamadı. Uzlaşma sağlanabilseydi belkide dosyayı çok önceden kapatma imkanı olabilirdi.
Pensilvanya Fethullah Gülen Aziz Yıldırım 



Acaba Aziz Yıldırım o dosyayı kapatma umuduyla mı uzunca bir süre sustu? Fethullah Gülen ve Cemaatle ilgili tek bir kelime etmedi ve hükümeti hedef aldı. 17 Aralık-25 Aralık yaşandığı halde yine tavrını göstermedi. 30 Mart seçimlerine giderken Ak Parti için en kritik seçimde o dönemde Aziz Yıldırım marjinal sol gruplarla ve bir grup Fenerbahçeli ile birlikte eylem yaptı. Ve orada hükümet aleyhine slogan attılar.

Peki ey Aziz Yıldırım! Paralel yapıyla mücadeleye başlarken sen neredeydin? Sen niye bu kavganın içinde yer almadın? Bir pazarlık içinde miydi? Bir beklenti, bir umudun mu vardı? Sen neredeydin? Sen bir yerlerde dönüyor muydun? Paralel yapıyla mücadelede Aziz Yıldırım'ın söyleyeceği tek bir kelime yoktur.

Ertuğrul Özkök kendisiyle röportaj yaptı ve cemaati suçlayan ifadeleri var. Özkök bunu yayınlayınca ertesi gün tekzip ettirdi. Karşı tarafın yani Cemaatin gazabına uğramamak için tekzip ettirdi. Bir yandan korkuyorsun, şimdi de kalkıp efelik yapıyorsun.

Yargılandığın süreçte Pensilvanya karşısında el pençe dururken, kalkıp ta oradan 13 bin satan gazetenin muhabirine efelenmenin kimseye bir yararı yok ve seni de güçlü kılmaz. Bu sahte kabadayılık .

O zaman çıkıp Fethullah Gülen'e iki laf etseydin senin yiğitliğini anlardım ve senin elinden öperdim.

20 Nisan 2016 Çarşamba günü yayınlandı