Samet Aybaba: Melo Tükürdü

Samet Aybaba: Melo Tükürdü (Galatasaray-Beşiktaş Maçı)... Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba dün akşam yaşanan tükürük kriziyle ilgili açıklama yaptı. Aybaba Felipe Melo'nun Oğuzhan'a tükürdüğünü söyledi. Samet Aybaba, Oğuzhan ile Melo arasındaki tükürük tartışmasıyla ilgili konuştu. Aybaba, konuyu Oğuzhan ile konuştuğunu ve oyuncusunun Melo'nun kendisine tükürdüğünü söylediğini dile getirdi. Tecrübeli teknik adam, Batuhan'ın da biletini kesti...
Felipe Melo Kardemir Karabükspor Mehmet Akgün Futbol Sporu Karabükspor 


'GS-BJK' DERBİ GEYİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray-Beşiktaş derbisine damga vuran tükürük olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyah-Beyazlılar'ın Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladığı antrenman öncesinde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştiren Aybaba, ''Oğuzhan'a sordum, hocam Melo suratıma tükürdü” dedi. Ben futbolcuma inanıyorum. Konu kapanmıştır'' ifadelerini kullandı.

' GALATASARAY KAPALI BİR OYUN SERGİLEDİ '
Aybaba, derbiyle ilgili değerlendirmesinde Galatasaray'ın 10 kişi kalmasının ardından kapalı bir oyuncu anlayışı sergilediğine vurgu yaptı. Aybaba, ''Hücumcularını çıkardılar. Kapalı savunmayı aşamadık. Ayrıca zemin çok kötüydü. Almedia'nın olmayışı, Fernandes'in performansının düşüklüğü bu sonucu doğurdu. Derbileri kazanmak için çok iyi mücadele etmenin yanında kaliteli isimlere de gerek duyuluyor. Takımımızdaki Olcay, Oğuzhan, Gökhan Süzen, Mehmet Akyüz, Mehmet Akgün hatta Veli ve Necip derbi atmosferlerini çok fazla yaşamış isimler değil. Derbilerde başarılı olmak için tecrübe de gerekiyor'' diye konuştu.

ALMEIDA NEDEN OYNAMADI?
Samet Aybaba, Almeida'yı derbide oynatmama gerekçesini de anlattı. Portekizli oyuncunun oynaması durumunda 4-5 hafta takımdan uzak kalma riski bulunduğunu kaydeden Almeida, bu riski göze alamadıklarını ve ilerleyen haftalarda durumuna bakacaklarını belirtti.

BATUHAN'IN BİLETİ KESİLDİ!
Tecrübeli teknik adam, Batuhan'ın da biletini kesti. Tecrübeli teknik adam, ''Batuhan, Almeida'nın alternatifiydi ancak bunu kullanamadı. Bu saatten sonra Batuhan'la ilgili düşüncelerim çok olumlu değil. Artık Almeİda'nın alternatifi olamaz. Kendisiyle ilgili tasarrufumuz hakkında her türlü karar çıkabilir'' diye konuştu. (NTVspor)


28 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı