Rıdvan Dilmen ile Güntekin Onay, Volkan Demirel olayında ters düştü

Türkiye – Kazakistan maçı öncesinde, Türk futbol tarihinde daha önce eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Isınmak için sahaya çıkan Volkan Demirel, kendisine küfür eden taraftarlara sinirlenerek sahayı terk etti. Volkan'ın, Fatih Terim ve diğer futbolcuların tüm ikna çabalarına rağmen stattan da ayrılarak evine gittiği öğrenildi.
Volkan Demirel A Milli Futbol Takımı Rıdvan Dilmen Kazakistan 


GÜNTEKİN ONAY'DAN İKİ FARKLI BAKIŞ AÇISI
Karşılaşma öncesi NTV ekranlarında yaşanan olayı değerlendiren Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay ise fikir ayrılığına düştü. İki farklı bakış açısının olduğunu belirten Güntekin Onay, “Milli takım kaleci nasıl stattan ayrılır?” ve “Taraftarlar milli takım kalecisine nasıl hakaret ederler?” sorularını yöneltti. “Güntekin, bunun birincisi olur mu Allah aşkına” diyerek ilk bakış açısını kabul etmeyen Rıdvan Dilemen ise olaya Volkan Demirel tarafından bakılması gerektiğini söyledi.

RIDVAN DİLMEN: ÇİVİSİ ÇIKMIŞ

Volkan Demirel'in gitmemesi gerektiğini söyleyen Güntekin Onay, Rıdvan Dilemen'den “Sen de gidersin Güntekin. Onu yaşayan bilir.” karşılığını aldı. Yaşanan olayın çok üzücü olduğunu ekleyen Rıdvan Dilmen, “Çivisi çıkmış. Kimse sakın o oyuncularla ilgili bir şey söylemesin. Oyuncu hata yapabilir ama özellikle mi küfür etmeye geliyorsunuz? Çocuklar bugün seyircisiz oynamaya razıdır. Türkiye'deki maça çıkacak oyuncuların tedirginliğini düşünsene.” dedi. Güntekin Onay ise “Keşke bırakıp gitmeseydi. Yedek soyunsaydı” diyerek düşüncelerinin arkasında durdu.

17 Kasım 2014 Pazartesi günü yayınlandı