Real Madrid Valencia: 2-0 Maç Özeti (16 Ocak 2013)

Real Madrid Valencia: 2-0 Maç Özeti ve Golleri İzle (16 Ocak 2013)... İspanya Kral Kupası Çeyrek Final ilk maçında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da konuk ettiği Valencia'yı 2-0 mağlup etti. İspanya Kral Kupası çeyrek final ilk maçında Real Madrid, sahasında Valencia ' yı 2-0 yendi. Real Madrid'in kaptanı İspanya Kral Kupası'nda Valencia karşısında elde ettikleri 2-0'lık galibiyetin, ligdeki kötü sonuçların acısını hafiflettiğini dile getirdi. İspanya Kral Kupası Çeyrek Finali ilk etap maçında Real Madrid Valencia'yı 2-0 yenerek rövanş maçı öncesinde avantaj yakaladı.
İspanya Kral Kupası Cristiano Ronaldo Kral Kupası Real Madrid Valencia 


İspanya Kral Kupası Çeyrek Final ilk maçında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da konuk ettiği Valencia'yı 2-0 mağlup etti ve 23 Ocak'ta oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avantaj yakaladı.

Mücadelenin ilk yarısında sahada daha istekli olan takım, konuk ekip Valencia oldu. Ancak Valencia'nın yarattığı gol tehlikelerinde kaleci Iker Casillas, gole izin vermedi.

İlerleyen dakikalarda toparlanan Real Madrid, hızlı çıktığı atakta 1-0 öne geçti. 37. dakikada gelişen Real Madrid atağında top, son olarak Benzema'nın önünde kaldı. Fransız golcünün düzgün vuruşunda ise Real Madrid golü buldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve Real Madrid, soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

Real Madrid, ikinci yarıya daha iyi başladı. Farkı artırmak için baskısını yoğunlaştıran Eflatun-beyazlı ekip, Valencia kalecisi Guaita'yı bu bolümde geçemedi.

Maçın belki de en net pozisyonunu ikinci yarıda Valencia yakaladı. Ever Banega'nın verdiği pasla pozisyona giren Soldado, sert vuruşunda kaleci Casillas'a takıldı. Ancak dönen topu önünde bulan Jonas, boş kale yerine topu auta gönderdi ve yüzde yüzlük bir fırsatı harcadı.

Ev sahibi Real Madrid, 73'te farkı 2'ye çıkarmayı başardı. Sol kanattan etkili gelen Fabio Coentrao, kale sahasındaki Higuain'i topla buluşturmak istedi. Ancak araya giren Guardado, topu kendi ağlarına gönderdi.

Bu golden sonra konuk ekip Valencia, oyun disiplininden koptu. 77 ve 80. dakikalarda mutlak gol fırsatları yakalayan Cristiano Ronaldo, bu pozisyonlarda ise 3. golü bulmayı başaramadı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Real Madrid, Kral Kupası Çeyrek Final maçında Valencia'yı 2-0 yenerek, rövanş mücadelesi öncesi avantaj yakaladı. Bu maçın rövanşı ise 23 Ocak'ta oynanacak.

Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
16 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı