Real Madrid Schalke 04: 3-1 Maç Özeti (18 Mart 2014)

Real Madrid Schalke 04: 3-1 Maç Özeti İzle (18 Mart 2014)... Real Madrid ile Schalke 04 Şampiyonlar Ligi rövanş maçında karşı karşıya geldi. Real Madrid sahasında Schalke 04'ü 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla Real Madrid bir üst tura yükseldi Schalke 04 ise Devler Ligi'nden elendi. İşte Real Madrid Schalke 04 maçının geniş özeti...
Santiago Schalke Uefa Şampiyonlar Ligi Barcelona Cristiano Ronaldo 


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, 6-1'in rövanşında Schalke'yi 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselirken 2 gol atan Cristiano Ronaldo kendi rekorunu kırdı.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Schalke'yi konuk etti. İlk maçı deplasmanda 6-1 kazanan eflatun-beyazlılar, evinde de rakibini 3-1 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Real Madrid ile Schalke Santiago Bernabau'da karşılaştı. Karşılaşmanın ilk dakikaları düşük tempoda ve orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Real Madrid, 21. dakikada Cristiano Ronaldo ile öne geçti. Hızlı gelişen Madrid atağında sol taraftan Bale'ın yaptığı ortaya Ronaldo altıpas içerisinden bekletmeden vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da ataklarını sürdüren İspanyollar, Morata ile 28. dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Bale'ın yaptığı ortada Morata altıpas üzerinde topu dışarı gönderdi. Mücadelenin 31. dakikasında Schalke Tim Hoogland ile beraberliği yakaladı. Roman Neustadter'in pasıyla topla buluşan Hoogland'ın ceza sahası dışında vurduğu şutta top defansa ağlarla buluştu ve skor 1-1 oldu.

İlk yarının geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gidildi. Maçın kontrolü ikinci yarıda da Real Madrid'in elindeydi. Eflatun-beyazlılar, 74. dakikada Cristiano Ronaldo ile 2-1 öne geçti. Golden bir dakika sonra 75. dakikada ise Morata sahneye çıktı ve skoru 3-1'e getirdi. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru belirledi ve ev sahibi ekip, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla ilk maçı 6-1 kazanan Real Madrid, bir üst tura adını yazdıran taraf oldu.

Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
19 Mart 2014 Çarşamba günü yayınlandı