Real Madrid - Mallorca: 5-2 Maç Özeti 17 Mart 2013

Real Madrid - Mallorca: 5-2 Maç Özeti ve Golleri 17 Mart 2013 İzle... Real Madrid, İspanya La Liga'da Mallorca'yı 5 - 2 mağlup etti. Real Madrid, Santiago Bernabeu'da konuk ettiği Mallorca karşısında iki kez mağlup duruma düşmesine rağmen, sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı ve ligdeki galibiyet serisini 6'ya çıkardı.
Mesut Özil Cristiano Ronaldo Fenerbahçe Real Madrid Dos Santos 


Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi olan Real Madrid, Santiago Bernabeu'da konuk ettiği Mallorca karşısında iki kez mağlup duruma düşmesine rağmen, sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı ve ligdeki galibiyet serisini 6'ya çıkardı.

La Liga'da şampiyonluk hedefinden uzaklaşan ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid, Mallorca karşısında sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Mallorca'nın gollerini 6. dakikada Nsue, 21. dakikada Alfaro atarken, ev sahibi ekibin sayıları 15. ve 57. dakikalarda Gonzalo Higuain, 52. dakikada Cristiano Ronaldo, 54. dakikada Luka Modric ve 90+3'te Karim Benzema'dan geldi.

Mücadele çok hızlı başladı. Mallorca maçın henüz başında 6. dakikada, Dos Santos'un getirdiği topa Nsue'nin arka direkte nefis kafa vuruşu golü getirdi. Madrid'in buna cevabı gecikmedi. 15. dakikada takımın Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain, Modric'in Pepe'ye attığı nefis pasın ardından topun kendisine iletilmesini affetmedi ve durumu eşitledi. Mallorca'da Galatasaray'ın eksi oyuncusu Dos Santos bir kez daha ev sahibi ekibin defansını zora soktu. Kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Alfaro ilk yarının skorunu belirleyen golü attı. İlk yarım saat içinde Ronaldo'nun bir de şutu direkten döndü. Devre biterken Dos Santos'un ortasında Hutton golü kaçıran isimdi. İlk 45 dakika 2-1 Mallorca'nın üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya Jose Mourinho Benzema ve Mesut Özil'i alarak başladı. Bu değişiklik hemen sonuç verdi ve 52. dakikada Mesut Özil'in pasına Cristiano Ronaldo çok iyi yöneldi ve skoru 2-2'ye getirdi. Hemen 2 dakika sonrasında Luka Modric Manchester United maçındaki gibi bir gol atarak takımını 3-2 öne geçirdi. Vitesi düşürmeyen Real Madrid'de Mesut Özil, 57. dakikada çizgiye kadar inip 4 kişiyi tek pasla oyundan düşürdü ve Higuain'e sadece topu ağlara göndermek kaldı.

Skorun 4-2'ye gelmesinden sonra Real Madrid oyunu rölantiye aldı. Zaman zaman Real Mallorca ataklar geliştirse de Diego Lopez kalesinde iyi performans sergileyerek gole izin vermedi. Maçın son dakikasında Xabi Alonso'nun nefis ara pasında topla buluşan Higuain tek doknuşula meşin yuvarlağı daha müsait pozisyondaki Benzema'ya iletti ve maçın skorunu tayin eden golü attı Benzema. 90 dakika bu golle sonlandı.

Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
17 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı