Real Madrid Espanyol: 2-2 Maçı Özeti ve Golleri (17.12.2012)

Real Madrid Espanyol: 2-2 Maçı Özeti ve Golleri İzle... Real Madrid Espanyol maçı NTV Spor'dan canlı yayınlandı. Real Madrid sahasında Espanyol ile 2-2 berabere kaldı. Real Madrid'in Espanyol karşısında gollerini Ronaldo ve Coentrao attı. Espanyol'un golleri ise Sergio Garcia ve Angel Albin'den geldi. İşte Real Madrid Espanyol: 2-2 Maçı Özeti...
Barcelona Cristiano Ronaldo Casillas Başkent Ronaldo 


İspanya La Liga'da 16. hafta karşılaşmasında Real Madrid, sahasında Espanyol ile 2-2 berabere kaldı. Başkent ekibinin gollerini Ronaldo (45) ve Coentrao (48) atarken, Espanyol'un golleri Sergio Garcia (31) ve Angel Albin (88)'den geldi.

Real Madrid'e ağır darbe! Mourinho'nun talebeleri, Espanyol'un 88. dakikada attığı gole engel olamayınca rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Son şampiyon bu sonuçla Barça'nın 13 puan gerisine düştü!

Real Madrid'e Espanyol şoku. La Liga'da zirve mücadelesi veren Real Madrid sahasında ağırladığı Espanyol'a takıldı. Madrid temsilcisi Angel Albin'in 88. dakikada attığı gole engel olamayınca sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Real Madrid bu sonuçla Barcelona'nın 13 puan gerisine düştü ve şampiyonluk umudunu hemen hemen yitirdi.

NTV Spor'dan canlı yayınlanan maça hızlı başlayan Real Madrid ilk tehlikeli atağını 3. dakikada Luka Modric ile yakaladı. Modric'in ceza sahası içinden çektiği şut direğin dibinden auta çıktı.

Bu atakla gole yaklaşan Real Madrid ilerleyen dakiklarda da ataklarını giderek arttırarak galibiyet golünü aramaya devam etti.

Oyunu kendi yarı alanında kabul eden Espanyol, bir dönem Beşiktaş formasını da giyen Simao Sabrosa ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Topla birlikte ceza sahasına giren Simao solo çapraz kötü bir vuruş yaparak gol fırsatını değerlendiremedi.

Rakip kaleye kalabalık giden Real Madrid 20. dakikadan itibaren Espanyol kalesine iyice yüklenmeye başladı. 3. dakikada Luka Modric ile gole yaklaşan Real Madrid 27. dakikada yine Modrid ile direği geçemedi. Modric'in ceza sahasından yaptığı sert vuruş direkten döndü.

Golü arayan Real Madrid 31. dakikada kalesinde golü gördü. Espanyol'da sahneye çıkan isim Sergio Garcia oldu. Topla birlikte ceza sahasına giren Sergio Garcia bekletmeden vuruşu yaparak Casillas'ın bakışları arasında topu ağlarla buluşturdu:1-0.

Beklenmedik bir anda geriye düşen Real Madrid, Ronaldo ile beraberliğe çok yaklaştı. Ceza sahasında topu önünde bulan Ronaldo, kaleci Kiko Casilla ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu auta yolladı.

Real Madrid aradığı golü 45+1. dakikada Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile buldu. Khedira'nın sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte ayağı ile dokunan Ronaldo beraberlik golünü kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takımda soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

Real Madrid ikinci yarıya fırtına gibi girdi. Modric'in yerine oyuna giren Angel Di Maria ile temposunu bulan Real Madrid 48. dakikada Fabio Coentrao ile galibiyet golünü buldu. Ronaldo'nun ara pasında topla buluşan Coentrao, topu kalecinin yanından ağlarla buluşturdu:2-1.

80. dakikaya kadar Esponyal kalesini ablukaya alan Real Madrid yakaladığı sayısız gol fırsatlarını değerlendiremedi. Sayısız gol pozisyonlarından yararlanamayan Real Madrid, 88. dakikada Juan Angel Albin'in golüne engel olamadı.

80 dakika kapanan Espnayol yakaladığı kontra atakla adeta Real Madrid'i vurdu. Kullanılan köşe vuruşu sonucu oluşan karambolde topla buluşan Angel Albin takımına hayat verdi ve skora dengeyi getirdi:2-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 sona erdi.

Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
17 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı