Real Madrid Barcelona: 2-1 Maç Özeti ve Golleri 2 Mart 2013

Real Madrid Barcelona: 2-1 Maç Özeti ve Golleri 2 Mart 2013 İzle... Kıran kırana geçen Real Madrid Barcelona maçını Real Madrid kazandı. Real Madrid Barcelona'yı sahasında 2-1 mağlup etti. Real Madrid'in Barcelona karşısında golleri Benzema ve Ramos'tan geldi. Barcelon'nın tek golünü Messi kaydetti. İşte Real Madrid Barcelona Maçın Özeti...
Mesut Özil Barcelona Cristiano Ronaldo Casillas Kral Kupası 


İspanya La Liga'da 26. hafta mücadelesi dünyanın en büyük derbilerinden birisine sahne oldu. Hafta arasında Karal Kupası'nda Barcelona'yı 3-1 mağlup eden Real Madrid, bu kez de ligde Barca'yı 2-1 mağlup etti.

BARCELONA REAL MADRİD: 1-3 MAÇ ÖZETİ



Real Madrid'in evi olan Santiago Bernabeu'da oynanan mücadelede Barcelona, geçtiğimiz Salı akşamı oynanan Kral Kupası'ndaki 3-1'lik hezimetin rövanşını almak istiyordu. Ama öyle olmadı Real Madrid, Cristiano Ronaldo, Mesut Özil gibi as oyuncularını oynatmadığı maçta Barcelona'yı 6. dakikada Benzema ve 82. dakikada Ramos'un golleriyle 2-1 mağlup etti.

Barcelona'nın tek golü 18. dakikada Messi'den gelirken, maçın 90. dakikasında Real Madrid ceza sahasında uzun süre tartışılacak bir pozisyon yaşandı. Adriano'nun yerde kaldığı pozisyonda maçın hakemi devam kararı verdi. Maçın son düdüğüyle birlikte bu pozisyonu nedeniyle hekemin üzerine yürüyen Victor Valdes kırmızı kart gördü.

Bu sonçla Real Madrid ile Barcelona arasındaki puan farkı 13 inmiş oldu

EKSİKLER CAN SIKTI

El Clasico öncesi her iki takımında sakatlıklar ve cezalı isimler can sıkıyor. Ev sahibinde sakat olan kaleci Iker Casillas'ın yanı sıra saı kart cezalısı olan Angel Di Maria mücadele de forma giyemedi. Barcelona'da ise orta sahadan iki eksik var. Tecrübeli isim Xavi ile Alex Song El Clasico'da sahaya çıkamadılar.

Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
3 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı