Rasim Ozan Kütahyalı Sözünü Tuttu, Fenerbahçe Atkısı Taktı

Fenerbahçe ile Benfica arasında oynanan UEFA Kupası yarı final maçında Sarı-Lacivertli ekip sahasında ağırladığı Benfica'yı Kadıköy ' de adeta futbol dersi verdi. ' Benfica Fenerbahçe'yi tır gibi ezer ' deyip, Fenerbahçe ' nin galip gelmesi halinde FB kravatı takacağını söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı ise sözünü tuttu.
Benfica Derin Futbol Rasim Ozan Kütahyalı Avrupa Ligi Fenerbahçe 


Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Derin Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı finalindeki rakibi Benfica karşısında şansı olmadığını söylemiş ve “Benfica Fenerbahçe'yi TIR gibi ezecek gibi duruyor. Fener Benfica karşısında pas pas olur 'demişti.

BU FENER PASPAS YAPAR
Maç sonrası canlı yayında olan azılı Galatasaraylı Rasim Ozan Kütahyalı ise sözünü tuttu. Fenerbahçe 'nin galibiyeti sonrası “Yanılmışım bu Fenerbahçe, Benfica 'yı Lizbon 'da paspas yapar” diyen Kütahyalı söz verdiği gibi kravat olmasa da canlı yayında Fenerbahçe atkısı taktı.
Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
26 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı