PSV Eindhoven Vitesse: 2-6 Maç Özeti

PSV Eindhoven Vitesse: 2-6 Maç Özeti ve Golleri... Hollanda Eredivisie Ligi'ndeki karşılaşmada lig birincisi Vitesse PSV Eindhoven'i 6-2'lik bir skor ile geçti. PSV Eindhoven'ı 6-2 yenen Vitesse, liderliğini sürdürdü.
Maç Özeti Sbv Vitesse Psv Eindhoven 


Hollanda Birinci Futbol Ligi'nin (Eredivisie) 16. haftasında deplasmanda Psv Eindhoven'ı 6-2 yenen Vitesse, liderliğini sürdürdü.

Spor yorumcularına göre ligde son yılların en kötü sezonunu yaşayan PSV, ağırladığı lider Vitesse karşısında varlık gösteremedi. Peş peşe aldığı mağlubiyetlerle şampiyonluk yarışından iyice kopan Eindhoven ekibi, Vitesse'den yediği yarım düzine golden sonra taraftarlarını iyice hayal kırıklığına uğrattı. Bu galibiyetle puanını 33'e çıkaran Vitesse zirvedeki yerini korurken, 20 puanda kalan PSV 10. sıraya geriledi.

Ligde zirve hesapları yapan Ajax da evinde Eredivise'nin zayıf ekiplerinden NAC Breda engelini 4-0'la aştı. Karşılaşmanın her iki yarısında bulduğu gollerle sonuca giden Amsterdam ekibi, aldığı bu galibiyetle 11 Aralık Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Milan maçı öncesinde moral buldu. Puanını 31'e çıkaran Ajax 2. sıradaki yerini korudu.

Twente de AZ Alkmaar deplasmanından 3 puanla dönerek üçüncü sıradaki konumunu devam ettirdi.

Gol krallığı yarışında Heerenveen'den Finnbogason, bu haftayı boş geçmesine rağmen attığı 14 golle ilk sıradaki yerini korudu. Bu futbolcuyu 12 golle Feyenoord'dan Pelle ve 10 golle Az Alkmaar'dan Johannsson takip ediyor.
9 Aralık 2013 Pazartesi günü yayınlandı