PSG Bayer Leverkusen: 2-1 Maç Özeti ve Golleri (12 Mart 2014)

PSG Bayer Leverkusen: 2-1 Maç Özeti ve Golleri İzle (12 Mart 2014)... PSG ile Bayer Leverkusen Şampiyonlar Ligi rövanş maçında karşılaştı. (PSG) Paris Saint-Germain sahasında Bayer Leverkusen'i 2-1 mağlup etti. Paris Saint Germain'in Bayer Leverkusen karşısında gollerini Marguinhos ve Lavezzi kaydetti. Bayer Leverkusen'in tek golünü ise Sam attı. Bu sonuçla Paris Saint Germain çeyrek finale yükseldi, Bayer Leverkusen Devler Ligi'nden elendi. İşte Paris Saint Germain Bayer Leverkusen maçının geniş özeti...
Uefa Şampiyonlar Ligi Paris Saint Germain Barcelona Bayer Leverkusen Almanya 


Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain, 4-0 kazandığı maçın rövanşında Bayer Leverkusen'i 2-1 ile geçerek adını çeyrek finale yazdırdı. Paris Saint-Germain'in gollerini Brezilyalı Marquinhos(13') ve Arjantinli Ezequiel Lavezzi(53') kaydederken, B.Leverkusen'in tek golü Sidney Sam'den(6') geldi. Alman temsilcisi ayrıca Simon Rolfes ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Paris Saint Germain, Alman temsilcisi Bayer Leverkusen'i 2-1 yenerek çeyrek finale çıkan bir diğer takım oldu. Almanya'daki ilk maçı 4-0 gibi farklı bir sonuçla kazanan Fransızlar, rövanş maçının daha 6. dakikasında Sam'in golüyle geriye düştüler.

Ancak cevap gecikmedi. 13. dakikada Marguinhos PSG'ye beraberliği getiren golü kaydetti. 53. dakikada Lavezzi ile bir gol daha bulan Paris SG gecenin adını çeyrek finale yazdıran ikinci takımı oldu. Leverkusen karşılaşmada Rolfes'in ayağından bir de penaltı kaçırdı.
13 Mart 2014 Perşembe günü yayınlandı