Panama - İspanya: 1-5 (Maçın Özeti 2012)

Panama - İspanya: 1-5 Maçın Özeti ve Golleri izle...



Dünya Kupası için hazırlıklarını sürdüren İspanya, Panama ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını rahat kazandı.

Türkiye Danimarka Maçın Özeti
(İZLE)

2014 Dünya Kupası için hazırlıklarını sürdüren İspanya ile Panama hazırlık maçında karşılaştı. Maçın başından itibaren oyuna hükmeden İspanya golü de erken buldu. 16. dakikada Iniesta'nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Pedro sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi, 0-1. 23. dakikada Panama adına Gabriel Torres'in şutunda top çerçeveyi bulmadı.

29. dakikada İspanya David Villa ile farkı ikiye yükseltti. Sol kanattan ceza sahasına giren Iniesta topu kale önüne iyi çevirdi ve David Villa düzgün bir dokunuşla topu ağlarla buluşturdu, 0-2. Maçta İspanya fırtınası esmeye devam etti ve 43. dakikada İspanya farkı üçe çıkardı. Ceza sahası sol çaprazından sert ve düzgün bir vuruş yapan Pedro takımını deplasmanda 0-3 öne geçirmeyi başardı. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıda da baskılı olan takım İspanya oldu. 57. dakikada ceza sahası içinde sert bir şut çıkaran Benat bu pozisyondan sonuç alamayan isim oldu. 70. dakikada sağ kanattan gelen yerden ortada David Villa topa dokunamadı ve İspanya pozisyondan yararlanamadı.

82. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Sergio Ramos çok sert ve düzgün bir vuruşla topu Panama ağlarıyla buluşturdu ve İspanya karşılaşmada farkı dörde çıkardı, 0-4. Golden henüz iki dakika sonra sağ kanattan ceza sahasına giren Jesus Navas topu ceza alanına yolladı ve kale sahası içinde Susaeta topu filelere gönderen isim oldu, 0-5.

87. dakikada bu sefer golü bulan taraf Panama oldu. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Gabriel Panama'nın maçtaki ilk golünü kaydetti, 1-5. Maçta başka gol olmadı ve İspanya sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

15 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı