Newcastle United 0-3 Manchester United

Bu sonucun ardından Manchester United 15 puana ulaşırken Newcastle United 9 puanda kaldı. Maçta ilk pozisyonu konuk ekip buldu.
Manchester United Newcastle United Rooney Manchester 


5. dakikada Welbeck'in şutu etkisizdi ve kalecide kaldı.

8. dakikada Van Persie'nin dar açıdan şutunu kaleci kornere gönderdi. Kullanılan korneri Evans kafayla ağlara gönderdi 1-0.

11. dakikada Rafael sağ çaprazdan gelişine vurdu. Top uzak direğin yanından auta gitti.

12. dakikada kaleci Harper topu Welbeck'e kaptırdı. Genç oyuncu pas yerine şut çekmeyin düşününce topu boş kaleye atamadı.

15. dakikada Rooney'nin serbest vuruşunu kaleci kornere çeldi. Kullanılan konerde bu kez Evra kafayı vurdu ve farkı arttırdı 0-2.

18. dakikada ilk kez etkili gelen Newcastle'da Gutierrez'in şutu çok az farkla auta gitti. 34. dakikada Cabaye'nin şutu Fakrlı şekilde auta gitti. 45. dakikada Ben Arfa'nın şutu da gol olmayınca ilk yarı konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı 0-2.

İkinci yarıda baskısını arttıran ev sahibi ekipte Cisse'nin yakın mesafeden şutunu De Gea son anda kurtardı. 57. dakikada ManU atağında Cleverly'nin uzaktan şutu farklı şekilde auta gitti. 60. dakikada ise Rooney'nin şutunu Harper kurtardı.

71. dakikada Tom Cleverley sol çaprazdan çok uzaklardan harika bir şut çıkardı ve topu ağlara gönderdi 0-3. 78. dakikada Santon'un vuruşunu Manchester savunması önledi. Manchester United baştan sona üstün oynadığı maçı zolanmadan kazanmasını bildi 0-3.
8 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı