Neftci - Inter 1-3 (Maç Özeti 2012)

Neftci - Inter 1-3 maç özeti ve golleri izle...
Avrupa Bakü Futbol Sporu İnter Azerbaycan 


UEFA Avrupa ligi grup maçları çerçevesinde Azerbaycan ' ın Neftçi takımı İtalya ' nın Futbol devi İnter ' le Bakü ' de karşılaştı. Tevfik Behramov stadında karşılaşan iki takımın Maçını 30 binden fazla seyirci izledi.

Maça hızlı başlayan takım İnter 9 ' cu dakikada yakaladığı ilk pozisyonu Coutinho ile gole çevirdi. Neftçi kalesinde gördüğü golden sonra kısmen toparlansa da 30 ' uncu dakikada İnterli futbolcu Obi ' nin golüne engel olamadı. 42 ' inci dakikada ise sahneye çıkan makro livajanın attığı gol ilk yarının sonucunu belirledi. Neftçi 0, İnter 3

İkinci yarıya Neftçinin teknik patronu Nurahmedov'un yerine oyuna Seyidov ' u çıkardı. İkinci yarıda sanki roller değişmiş gibiydi rakibin üzerine giden baskı yapan bir Neftçi vardı sahada. Bu baskı 52 ' ci dakikada meyvesini verdi Neftçi ' nin futbolcusu Nicolas Canales İnter kalesine golü attı. İlk yarıya nispeten çok daha iyi oynayan Neftçi yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayınca maç bu skorla bitti. Neftçi:1 - İnter: 3

İNTERLİ 4 FUTBOLCU SARI KART ALDI

Maçta konuk takımın 4 futbolcusu Obi, Ranocchia, Pereira ve Jonathan sarı kartla cezalandırılırken ev sahibi takım futbolcularından herhangi bir kartla ceza alan olmadı.

Maçtan sonra basının karşısına geçen Neftçi futbol takımının teknik Direktörü Büyükağa Hacıyev Rakiplerine karşı ilk yarıda iyi oynayamadıklarını ama ikinci yarıda dengeyi yakaladıklarını fakat gol yollarına yaşanan problemlerden dolayı galip gelemediklerini bildirdi. Yapılan maç ve alınan sonuç konusunda eleştiriyi çokta hak etmediklerini belirten Tecrübeli teknik patron ' ' Rakibimiz Avrupanın en büyük kulüplerinden birisi İnter, Flistin liginde oynayan takım değil ' ' dedi.

İtalyan teknik direktör Stramaccioni ise hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını sonuca ilk yarıda gitmiş olmanın rahatlığı ile ikinci yarıya çıktıklarını bildirdi. Neftçi takımına bunan sonraki maçlarında başarılar dileyen teknik adam futbolcularının performansından memnun olduğunu ifade etti.

5 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı