Napoli - V.Plzen: 0-3 Maç Özeti

Napoli - V.Plzen: 0-3 Maç Özeti ve Golleri İzle... Fenerbahçe-BATE galibinin rakibi olacak Napoli-V.Plzen eşleşmesinin ilk kapışmasında herkes şaştı kaldı. Çek ekibi, İtalyan devini deplasmanda 3-0 yendi! Fenerbahçe'nin turu geçmesi durumunda karşılaşacağı takımı belirleyecek eşleşmede büyük sürpriz! Napoli-Viktoria Plzen eşleşmesinin İtalya'da oynanan ilk maçında beklenmedik bir skor ortaya çıktı!
Viktoria Plzen Napoli 


Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçlarının en şaşırtıcı skorlarından birine Viktoria Plzen imza attı. BATE-Fenerbahçe eşleşmesinden turu geçecek takımın Son 16'daki rakibi belirleyecek Napoli-Viktoria Plzen eşleşmesinde ilk maç beklenmedik bir skorla bitti. Çek temsilcisi Viktoria Plzen, deplasmanda Napoli'yi 3-0 yenerek tur için çok büyük bir avantaj elde etti.

DARIDA'DAN ENFES GOL!
28. dakikada Vladimir Darida'nın enfes golüyle öne geçen Plzen, 1-0'lık üstünlüğünü korumayı bildi. Son dakikalarda Napoli'nin beraberlik arayışları karşısında yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren Çek ekibi, 79'da Rajtoral ve 90'da Tecl ile 2 gol daha buldu ve karşılaşmayı 3-0 kazandı.

15 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı