Napoli Roma: 4-1 Maçın Özeti (7 Ocak 2013)

Napoli Roma: 4-1 Maçın Özeti ve Golleri İzle... İtalya Serie A'da 19. hafta karşılaşmasında Napoli, Roma'yı Cavani'nin hat-trick yaptığı maçta 4-1 yendi. Serie A ' nın 19. haftasında Napoli sahasında Roma ' yı 4-1 gibi net bir skorla geçti. Ev sahibi ekipte Cavani hat-trick yaptı.
Napoli 


Juventus, Inter ve Fiorentina ' nın puan kaybettiği haftada Napoli galibiyet alıp zirveye yaklaşmak istiyordu. Roma ' da ise hedef deplasmanlardaki inişli çıkışlı performansı olumlu yönde değiştirmekti.

Mücadeleye ise etkili başlayan Napoli oldu. 4. dakikada Pandev ' in asistinde Edinson Cavani attığı golle takımını öne geçirdi. Golden sonra Roma özellikle Totti ile etkili olsa da ilk yarından başka gol sesi çıkmadı.

İkinci 45 dakikaya da ev sahibi ekip golle başladı. 48. dakikada Cavani kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 70'te sahneye bir kez daha Uruguaylı yıldız çıktı ve yaptığı hat-trickle takımını iyice rahatlattı.

73. dakikada ise Osvaldo Roma'ya umut aşıladı. Ancak konuk ekipte Pjanic 75. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

90. dakikada Maggio'nun attığı gol ise maçın skorunu ilan etti: 4-1.

Bu sonuçla birlikte Napoli 37 puana yükselirken Roma 32 puanda kaldı.

7 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı