Montpellier - Olympiakos: 1-2 (Maçın Özeti 2012)

Montpellier - Olympiakos: 1-2 maçın özeti izle...
Uefa Şampiyonlar Ligi Olympiakos 


UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu karşılaşmasında Olympiakos deplasmanda Fansız ekibi Montpellier'i 90. dakikada bulduğu goller 2-1 mağlup etti.

İlk defa yer aldığı Devler Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Montpellier, Olympiakos maçından puansız ayrıldı.

Dün akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçta sahasında Olympiakos'u ağrılayan Montpellier, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

8. dakikada gelişen atakta Utaka'nın pasında topla buluşan Younés Belhanda, sağ ayağıyla ceza sahasının dışından bir şut çekti ama top çerçeveyi bulmadı. 22. dakikada gelişen konuk ekibin atağında ise şut şansı bulan Paulo Machado çerçeveyi bulmayı başaramadı.

30. dakikada gelişen Montpellier atağında Anthony Mounier'in şutuna kaleci izin vermedi. İlk yarının son dakikalarında gol için yüklenen Fransız ekibi ataklarının karşılığını alamayınca taraflar soyunma odalarına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci yarıya çok hızlı başlayan Montpellier 49. dakikada gelişen atakta golü bulmayı başardı. Kanattan gelişen atakta topa son olarak dokunan Gaetan Charbonnier, sağ ayağıyla yaptığı vuruşla topu filelere yolladı. 58. dakikada ikinci gol için yüklenen Montpellier'in atağına rakip savunma oyuncuları izin vermedi.

73. dakikada beraberlik için yükleyen Olympiakos sonunda golü bulmayı başardı. Vassilas Torosidis, sağ ayağıyla yaptığı isabetli vuruşla kaleciyi avladı ve skoru 1-1'e getirdi. Uzatma dakikalarında hızlı hücumda etkili bir şekidle rakip yarı sahaya geçen konuk ekipte Djalma'nın pasını iyi değerlendiren Konstantinos Mitroglou, sol ayağıyla yaptığı vuruşla takımına galibiyeti ve 3 puanı getiren isim oldu.

Bu maçın ardından Montpellier 1 puanda kalırken, Olympiakos puanını 3'e yükseltti.


25 Ekim 2012 Perşembe günü yayınlandı