Milli Oyuncu Hakan Çalhanoğlu'ndan Beyaz TV Derin Futbol Programına Önemli Açıklamalar

Adı Galatasaray'la anılan genç Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, Beyaz TV'deki Derin Futbol programı için Ertan Süzgün'e önemli açıklamalarda bulundu.
Derin Futbol Hakan Çalhanoğlu 


Adı Galatasaray'la anılan genç Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, Derin Futbol programı için Ertan Süzgün'e önemli açıklamalarda bulundu.

SEVE SEVE GELİRİM AMA…
Türkiye 'de çıkan iddialar için söyleyecek bir şey yok. Çünkü doğru değil. Tabii ki benim için büyük bir şey. Koskova Tugay Kerimoğlu ve Mancini beni istiyor. Bu gurur verici. Galatasaray büyük bir camia.

KÜÇÜKKEN DE GALATASARAY 'I TUTARDIM!
Galatasaray 'da her zaman oynamak istedim. Ben küçükken de Galatasaraylı 'ydım. Ama Hamit abinin yolundan ilerlemek istiyorum. O da Bayern Münih 'te oynayıp Real Madrid 'e transfer oldu. Oradan İstanbul 'a geçti. Ben de onun gibi yapmak istiyorum.

2016 YILINA DEK SÖZLEŞMEM VAR
Bana kulüpten ulaşan biri olmadı. Zaten öyle bir şey olursa menajerim ve kulübüm bu işle ilgilenir. Ben bu işlere bakmıyorum. 2016 yılına dek sözleşmem var. Kendimi burada iyi hissediyorum.

FATİH TERİM 'LE ÇALIŞMAK GURUR VERİCİ!
Fatih hocanın Milli Takım 'a gelmesi benim için önemli, gurur verici de. Onunla her zaman çalışmak istemiştim. Şimdi fırsatı buldum. Onunla çalışıyorum. Beni kadroya çağırdığı için de çok mutlu oluyorum. Maalesef Dünya Kupası 'na gidemedik. Çok istedik, çok üzüldük. Her zaman istediğimiz gibi olmuyor. Bundan sonrasına bakacağız.

BEN TÜRKÜM, MİLLİ TAKIM SEÇİMİM DOĞRU!
Ben Almanya için oynamak istemedim, istemem de. Tabii ki orada doğdum, büyüdüm. Orada yetiştirildim. Ben Türküm! Her zaman Milli Takım 'da oynayacağımı söyledim. Bu kararı verdiğim için üzülmüyorum. Çok da mutluyum.


Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
5 Kasım 2013 Salı günü yayınlandı