Milan Juventus: 1-0 Maçın Özeti 2012

Milan Juventus: 1-0 Maçın Özeti izle...
Edinson Cavani Miroslav Klose Antonio Di Natale Robinho Diego 


İtalya Serie A'da zorlu randevuda Milan sahasında lider Juventus'u 31. dakikada Robinho'nun attığı penaltı golüyle 1-0 mağlup etti.

Bu sene krizden ötürü formsuz bir oyun sergileyen ve bir türlü çıkış yakalayamayan Milan, alt sıralardan kurtulup artık ' ben de buradayım ' dercesine bir çıkış yakalamak için lider Juventus'u yenmek için sahaya çıktı ve maçın 31. dakikasında kazanılan penaltı, Brezilyalı yıldız Robinho tarafından gole çevrildi ve lider Juventus karşısında 1-0 öne geçti. Bu skor hem ilk yarının hem de maçın skoru oldu ve Milan bu zorlu maçı kazanarak adeta ligde büyük moral buldu.

Bu sonuçla, Milan 18 puanla 8. sıraya yükselirken; Juventus, 32 puanda kalarak liderliğini korudu. Ancak yarınki Inter maçının Juventus adına ayrı bir önemi bulunuyor. Eğer Inter, Parma deplasmanından galip ayrılırsa, lider Juve ile arasındaki puan farkı 1'e inecek.

GOL KRALLIĞI

14. haftanın şu ana kadar yapılan 7 müsabakası sonrasında gol krallığı yarışının ilk üç basamağında geçen haftaya göre büyük bir değişiklik yaşanmadı.

10 golü bulunan AC Milanlı Stephan El Shaarawy gol krallığında ilk sırada yer alıyor. 8 gol kaydeden Napolili Edinson Cavani, Udineseli Antonio Di Natale ve AS Romalı Erik Lamela yarışta ikinci sırada, 7 golü bulunan Laziolu Miroslav Klose, İnterli Diego Milito ve AS Romalı Pablo Osvaldo ise üçüncü basamaktan takipte.


26 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı