Milan - Barcelona: 2-0 Maç Özeti

Milan - Barcelona: 2-0 Maç Özeti ve Golleri İzle... Şampiyonlar Ligi 2. tur 1. maçında Milan, Barcelona gibi güçlü bir ekibi sahasında 2-0 yenerek rövanş için büyük bir avantaj sağladı. Milan'ın gollerini Boateng (57') ve Muntari (81') kaydetti. Milan, Barcelona'yı ağırladı. Barça'nın yıldız ayaklarına top göstermeyen İtalyan ekibi, Boateng ve Muntari'nin golleriyle mücadeleyi 2-0 kazandı.
Uefa Şampiyonlar Ligi Barcelona Milan 


Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçlarında gecenin bir diğer mücadelesi Milan ve Barcelona arasındaydı.

Barça'nın birbirinden yetenekli ayaklarını etkisiz hale getirmeyi başaran Milan, rakibine gol fırsatı tanımadı. Ev sahibi ekip de topu filelerle buluşturacak pozisyonlara girmekte zorlanınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

Maçın 2. yarısı ise İtalyan temsilcisinin tam da istediği gibi geçti.

Kupanın en büyük favorisi olan Barcelona'ya yine şans tanımayan Milan, 56. dakikada Kevin Prince Boateng'in golüyle öne geçti. Gelişen atakta topla ceza sahası ön çizgisinde buluşan Boateng, sol ayağıyla bekletmeden sert ve düzgün bir vuruş yaparak Milan'ı üstünlüğe taşıdı.

Dakikalar 81'i gösterirken ise ev sahibi ekibin 2. sayısı geldi. Ceza sahasında topu önünde bulan Sulley Muntari, gelişine bir vuruşla durumu 2-0'a getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Milan'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Milan böylece kupanın favorisi eleme yolunda önemli bir adım atmış oldu.

21 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı