Mersin İdmanyurdu, Karabükspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kardemir D.Ç. Karabükspor ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Hafta sonu karşılaşacakları Karabükspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, bugün taktik idman yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan İbrahim Sehiç, Davit Bicik, Aydın Toscali ve Joseph Boum çıkmazken, Eren Tozlu ' da düz koşu yaptı. Sakatlıkları bulunan Nobre ile Culio ise takımla birlikte çalıştı.
Bursaspor Mersin Macit Özcan Galatasaray Karabükspor 


Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Hakan Kutlu, ligin son 3 haftasında oynadıkları Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor maçlarında çok büyük talihsizlikler yaşadıklarını ifade ederek, “Bu talihsizliklerin üzerine bir de hakem hataları ve talihsizlikleri eklenince bu 3 maçtan da puansız ayrılmak zorunda kaldık. Beşiktaş maçında elle atılmış bir gol var. Fernandes topu eliyle kontrol etti ve golü attı. Verilmeyen çok net bir penaltımız. Galatasaray maçına zaten değinmek istemiyorum orada yaşanan şeyler ortada. Bu haftaki Bursaspor maçı da iyice ayyuka çıktı. Yüzde 100 verilmeyen bir penaltımız, kaçırılmaması gereken bir ofsayt pozisyonu mağlup olmamıza neden oldu. Özellikle ligin son 3 haftasında bana göre ligin en iyi futbol oynayan ekibiyiz. Tabi kendi kişisel hatalarımız olmuş olabilir, oyun içerisinde hatalarımız olmuş olabilir. Biz bunları oturup değerlendiriyoruz, hatalarımızı düzeltemeye çalışıyoruz ama çok iyi performans sergileyip maalesef hakem hatalarından maçları kaybettik” dedi.

Matematiksel olarak hale ligden düşmemek için şanslarının olduğunun altını çizen Kutlu, “Bu hafta Karabükspor maçı var. Artık her şeyden önemlisi kazanmak istiyoruz. Çünkü iyi futbol oynamamıza rağmen uzun zamandır kazanamayan bir ekibiz. Bu yüzden kazanıp şehrimize öyle dönmek istiyoruz. Çünkü gerçekten bu şehrin taraftarı da, bizlerde, kulüp de artık sonuç ne olursa olsun kazanıp ayakta dimdik şekilde bu takımın başına ne gelecekse o kaderi o şekilde yaşamak istiyoruz. İnşallah son haftalarda oynadığımız oyunu oynayıp şanssızlıklar da yaşamazsak galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

18 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı