Mersin İdmanyurdu Balıkesirspor: 0-1 Maç Özeti

Genişlete tıklayarak görüntüyü büyütebilirsiniz.

PTT 1. Lig - Mersin İdmanyurdu Balıkesirspor Maç Özeti ve Golü İzle... Muhammet Reis atıyor, Balıkesir Süper Lig'e koşuyor. Balıkesirspor, dün zorlu deplasmanda Yılmaz Vural'lı Mersin İdmanyurdu'nu yıktı, Ordu'yla birlikte ikinciliği paylaştı.
Ptt 1. Lig 


Haftanın en önemli maçı dün Tevfik Sırrı Gür Stadı ' nda oynandı. Yılmaz Vural ' lı Mersin İdmanyurdu ile Balıkesirspor, ilk 2 yolunda çok kritik bir sınav verdi. 16 yıl aradan sonra geldiği PTT 1. Lig ' de durmadan Süper Lig ' e gitmek isteyen Balkesler, zorlu deplasmanda kaptanı Muhammet Reis ' in golüyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı-Beyazlılar, Ankara ' nın bay geçtiği, Orduspor ' un takıldığı haftada aldığı bu galibiyetle puanını 63 ' e çıkardı, Orduspor ' la ikinciliği paylaştı.

Mersin İdmanyurdu ise 55 puanda kalarak ilk 2 umutlarını mucizelere bıraktı. Ege ekibini 50. dakikada şık bir plaseyle zafere taşıyan golü atan Muhammet Reis, bu sezon 17. kez ağları havalandırdı. Gol krallığının zirvesinde yer alan Manisasporlu Perovic ' i yakaladı.
3 Nisan 2014 Perşembe günü yayınlandı