Medical Park Antalyaspor’da Hedef Galibiyet

Medical Park Antalyaspor ' un orta saha oyuncusu Murat Duruer, önlerindeki 5 maçtan en zorlusunun Bursaspor olduğunu belirterek, “Üst sıraları hedefleyen bir takım olarak bu maçtan galip gelmek istiyoruz” dedi.
Bursaspor Galatasaray Mehmet Özdilek Antalyaspor 


Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig ' in 13. haftasında deplasmanda oynayacapı Bursaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Hasan Subaşı Tesisleri ' nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana kırmızı-beyazlı ekip koşu ile başladı. Açma germe çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, ardından denge ve top sürme çalışmasıyla idmana devem etti. Antrenman taktik ağırlıklı çalışma ile son buldu.

Beşiktaş maçından sonra kasığında ağrı hissetmeye başlayan kaptan Uğur İnceman ise salonda çalıştı. Kasığından sakatlığı bulunan Koray da takımdan ayrı koşu yaptı. Koray ' ın, Bursaspor karşısında oynayıp oynayamayacağının maç saatine kadar netlik kazanacağı belirtildi. Sakatlıkları düzelen Minev ve Emrah takımla birlikte çalıştı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına değerlendirmede bulunan genç orta saha oyuncusu Murat Duruer, geçen pazar günü oynadıkları Beşiktaş maçını sahaya kazanmak için çıktıklarını hatırlatarak, ama sonucu lehlerine çeviremediklerini kaydetti.

“KAZANMAK İSTİYORUZ”
Beşiktaş maçının geride kaldığını ifade eden Duruer, “Önümüzde zorlu 5 tane maç var. Bu 5 karşılaşmadan en zorlusunu Bursaspor olarak görüyorum. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp, son haftalarda gösterdiğimiz isteği ve coşkuyu Bursa ' da da göstererek galip gelmek istiyoruz. Puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Üst sıraları hedefleyen bir takım olarak bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bunun bilinci ile Bursa maçına hazırlanıyoruz” diye konuştu.

“HAMLE OLARAK OYUNA GİRİYORUM”
Genelde ikinci yarı oyuna girmesinin hatırlatılması üzerine Duruer, “Sonradan oyuna girmek, direk oynamaktan daha zor. Sahada belirli bir sitemle oynayan takım var. Bu takıma sonradan dahil oluyorsun. Ama ben sahada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sonuçta hoca hamle olarak kullanıyor. Oyuna hız ve hareketlilik getirmek amacıyla sahaya çıkıyorum. Bizde bunun bilincinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ama daha iyisini de yapabiliriz” açıklamasında bulundu.

“İYİ BİR TAKIM OLDUK”
Ligde puan olarak iyi bir yerde olduklarını dile getiren Duruer, “Lider Galatasaray ile aynı puandayız. Daha iyisini yapabiliriz. Çünkü biz iyi bir takımız. Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı var herkes birbirinin eksikliklerini tamamlıyor. Galibiyetler geldiği sürece ligde üst sıralarda olacağız” şeklinde konuştu.
24 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı