Medical Park Antalyaspor'da Bursaspor Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Bursa'da tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu söyledi.
Bursaspor Mehmet Özdilek Antalyaspor 


Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Medical Park Antalyaspor deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde devam etti. Antrenman öncesi olağan haftalık değerlendirme toplantısı yapan teknik direktör Mehmet Özdilek, 6 hafta sonra kaybetmenin üzüntü verici olduğunu söyledi. Açıklamaların sonuç almak kadar başarılı olmadığını belirten Özdilek, “Ne anlatırsak anlatalım, kendi evimizde Beşiktaş'a kaybettik. Maç seyredenler açısından keyif vericiydi. Maçı 6-5 veya 5-4 kazanabilirdik. Her maçtan bir şeyler çıkarmaya çalışıyoruz. Bakıldığı zaman defansif anlamda bir sıkıntımız yok. İyi işler yapıyoruz. Goller buluyoruz. 5 gol yedik bu anlamda biraz daha kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Sonuç olarak bir maç kaybettik bunlar olacak normal bir şey” dedi.

Ligin üst sıralarında kalmanın daha fazla sorumluluk, ciddiyet ve çalışma gerektirdiğinin farkında olduklarını ifade eden Özdilek, ' Düşüncelerimizden geri adım atmayacağız. Bu seneki düşüncemiz skor ve oyun istikrarını devam ettirmek. Bursaspor'la zorlu bir maça çıkacağız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Bursaspor tekrar reaksiyon gösterme karşılaması olacak. Kolay olmayacak ama özellikle Beşiktaş maçı da buna dahil, son oynadığımız 7 maçta saha içindeki kazanma arzusu, ciddiyet, coşku bu maç için en büyük avantaj. Hiç bir maç kolay değil. Tek düşüncemiz Bursaspor karşısında kazanmamız. Buna gücümüz var.” diye konuştu.

Toplantının ardından Mehmet Özdilek yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcular, ısınma hareketleri ve ' Life kinetic ' çalışması yaptı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Koray, Emrah ve Minev katılmadı. Beşiktaş maçında sakatlanan Ömer Şişmanoğlu ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

24 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı