Manchester United Olympiakos: 3-0 Maç Özeti ve Golleri (19 Mart 2014)

Manchester United Olympiakos: 3-0 Maç Özeti ve Golleri İzle (19 Mart 2014)... Manchester United ile Olympiakos Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında karşılaştı. Manchester United, Olympiakos'u 3-0 mağlup etti. Manchester United'ın Olympiakos karşısında gollerini Robin Van Persie(3) kaydetti. Bu sonuçla Manchester United çeyrek finale yükseldi, Olympiakos ise Devler Ligi'nden elendi. İşte Manchester United Olympiakos maçının geniş özeti ve Van Persie'nin muhteşem golleri...
Uefa Şampiyonlar Ligi Barcelona Manchester United Olympiakos Fenerbahçe 


Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United, 2-0 kaybettiği maçın rövanşında Olympiakos'u 3-0 mağlup etti. Van Persie, rakip ağları 3 kez havalandırarak İngiliz ekibini çeyrek finale taşıyan isim oldu.

Şampiyonlar Ligi 2. turunda 2-0'ın rövanşında Manchester United, Olimpiakos'u konuk etti. Maçın 25. dakikasında penaltı kazanan Manchester Unied'da topun başına geçen Robin van Persie penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.İlk yarının son dakikasında Robin van Persie bir kez daha Olimpiakos filelerini havalandırarak skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da etkili bir futbol ortaya koyan İngiliz ekibindeRobin van Persie 51. dakikada kendinin ve takımının 3. golünü kaydederek skoru 3-0'a taşıdı. İlk maçta Olimpiyakos'a 2-0 yenilen Manchester united maçı 3-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

20 Mart 2014 Perşembe günü yayınlandı