Manchester City Bayern Münih: 3-2 Maç Özeti ve Golleri (25 Kasım 2014)

Bayern Münih Manchester City Maç Özeti İzle-Manchester City Bayern Münih 3-2 Maç Özeti ve Golleri İzle... Manchester City Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçında karşılaştı. Manchester City sahasında Bayern Münih'i 3-2 mağlup etti. Manchester City'nin Bayern Münih karşısındaki gollerini Kun Agüero(3) kaydetti, Bayern Münih'in golleri ise Xabi Alonso ve Robert Lewandowski'den geldi. İşte Bayern Münih Manchester City maçının geniş özeti ve golleri...
Manchester City Uefa Şampiyonlar Ligi Kun Agüero Xabi Alonso Bayern Münih 


Manchester City Bayern Münih 3-2 Maç Özeti ve Golleri İzle...
Manchester City ile Bayern Münih Şampiyonlar Ligi grup maçında karşı karşıya geldi. Manchester City sahasında Bayern Münih'i 3-2 mağlup etti. Manchester City'nin Bayern Münih karşısındaki gollerini Kun Agüero(3) attı. Bayern Münih'in golleri Xabi Alonso ve Robert Lewandowski kaydetti.

Manchester City Bayern Münih: 3-2 Maç Sonucu

Devler Ligi'nde Manchester City, Bayern Münih'i golcüsü Agüero ile yıktı. İngiliz ekibi evinde Bayern'i geriden gelerek 3-2 mağlup etti. Arjantinli santrfor Kun Agüero, attığı 3 golle takımına tur atlama şansı yarattı.

MAÇTAN DAKİKALAR

21 ' de savunmanın arkasına sarkan Agüero, ceza sahasında Benatia tarafından düşürüldü. Penaltı noktasını gösteren hakem Pavel Kralovec, Benatia ' ya kırmızı kart gösterdi. Atışı Agüero gole çevirdi.

40 ' da Xabi Alonso, ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu yerden bir vuruşla filelerle buluşturdu. 45 ' te Boateng ' in ortasında Leandowski omuzuyla kaleci Hart ' ı avladı.

85 ' te Xabi Alonso ' nun orta sahada kaptırdığı topta pası alan Sergio Kun Agüero sürdüğü topu ağlarla buluşturdu. Arjantinli yıldız golcü, +91 ' de Stevan Jovetic ' in uzun pasında hat-trick yaparak Manchester City ' ye altın değerinde 3 puanı getirdi.

Bu sonuçla Manchester City 5 puana yükselerek, aynı puana sahip Roma ve CSKA Moskova ile birlikte iddiasını son maça taşıdı. İngiliz ekibi gruptaki son maçını 10 Aralık ' ta Roma ile deplasmanda oynayacak.

26 Kasım 2014 Çarşamba günü yayınlandı