Mallorca Atletico Madrid:1-1 Maçın Özeti

Mallorca Atletico Madrid:1-1 Maçın Özeti ve Golleri İzle... La Liga ' nın 18. haftasında Atletico Madrid deplasmanda Mallorca ile 1-1 berabere kaldı. Atletico Madrid, Mallorca engeline takıldı. Falcao ve Arda Turan'ın kart cezası nedeniyle forma giymediği maçta Atletico Madrid, son 18 dakikaya 1-0 önde girmesine rağmen 87. dakikada Garcia Martinez'in golüne engel olamadı ve 1 puana razı oldu.
La Liga Atletico Madrid Mallorca 


İspanya La Liga ' da lider Barcelona ' nın en yakın takipçisi Atletico Madrid, Falcao, Arda Turan ve Miranda ' nın kart cezası nedeniyle forma giymediği maçta Mallorca ile deplasmanda karşılaştı.

Milli futbolcu Emre Belözoğlu ' nun 18 kişilik kadroda yer almadığı maçta Atletico Madrid, Mallorca ile 1-1 berabere kaldı. Son 18 dakikaya 1-0 önde giren Atletico Madrid, 87. dakikada Garcia Martinez ' in golüne engel olamadı ve maç da 1-1 eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla Atletico Madrid puanını 41 ' e çıkartırken, lider Barcelona ile arasındaki puan farkı 11'e yükseldi. Son dakikalarda bulduğu golle sahadan puansız ayrılmayan Mallorca ise puanını 17 ' ye çıkardı.

Lider Barcelona ile arasındaki puan farkının açılmasını istemeyen Atletico Madrid, NTV Spor'dan canlı yayınlanan maça önemli eksikleri olmasına rağmen hızlı başladı. İlk dakikalarda Raul Garcia ile Mallorca kalesine etkili gelen konuk ekip, net pozisyonlar üretmesine rağmen bu fırsatları gole çeviremedi.

Kendi sahasından hızlı çıkarak Atletico Madrid kalesinde gol arayan Mallorca, rakip savunma ve kaleci Courtois ' i aşmayı başaramadı. Güçlü rakibinin eksik kadroyla sahada mücadele etmesini değerlendirmek isteyen Mallorca, daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başladı, ancak aradığı golü bulamadı ve ilk devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci devresine de Atletico Madrid etkili girdi. Oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışan konuk ekip, Raul Garcia ile önemli pozisyonlar yakaladı. Atletico Madrid, aradığı golü 72. dakikada buldu.

Diego Costa sol kanattan çalımlarla son çizgiye inerek ceza sahası içine girdi ve şutunu çekti. Kaleci Aouate gole izin vermezken, seken topu tamamlayan Raul Garcia takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Maçın kalan bölümünde Atletico Madrid daha kontrollü bir oyun sergilerken, Mallorca rakip kaleye yüklenmeye başladı. Mallorca ' da 87. dakikada sahneye çıkan Garcia Martinez, kaydettiği golle skora 1-1 eşitlik getirdi. Kalan sürede başka gol olmazken, maç da 1-1 eşitlikle tamamladı.

7 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı