Malaga Real Madrid: 3-2 Maç Özeti

Malaga Real Madrid: 3-2 Maç Özeti ve Golleri İzle... Real Madrid, La Liga 17. hafta karşılaşmasında konuğu olduğu Malaga'ya 3-2'lik skorla mağlup oldu. Real Madrid, Jose Mourinho'nun Casillas'ı yedek bıraktığı karşılaşmada Malaga'ya deplasmanda 3-2 mağlup oldu ve lider Barcelona'nın 16 puan gerisinde kaldı. La Liga'nın 17. hafta karşılaşmasında, Malaga, güçlü Real Madrid'i 3-2 mağlup etti.
Karim Benzema Barcelona Cristiano Ronaldo Casillas Ronaldo 


La Liga'nın 17. haftasında Malaga, Real Madrid'i konuk etti. Casillas'ın yedek başladığı karşılaşmayı eflatun-beyazlılar, 3-2 kaybetti. Malaga'nın golleri Santa Cruz(2) ve Isco Suarez'den gelirken, Madrid'in gollerini Sergio Sanchez(k.k.) ve Karim Benzema kaydetti.

Maçın ilk 45 dakikasında iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremezken ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Malaga etkili başladı. Ev sahibi ekip, 49. dakikada Isco Suarez ile öne geçti. Sol taraftan gelişen Malaga atağında Joaquin Rodriguez, yerden ortasına ceza sahası yayı üzerinde Isco, sert bir vuruşla takımını güçlü rakibi karşısında 1-0 öne geçirdi.

Real Madrid, Malaga'nın golüne 66. dakikada cevap verdi. Malaga defansının hatası sonusunda topu kapan Xabi Alonso, Ronaldo ile oynadı. Cristiano Ronaldo'nun ortasında ceza sahası içerisinde yaşanan karabol sonucu Sergio Sanchez, topu kendi ağlarına yollayınca Real Madrid, skoru eşitledi: 1-1

Real'in gol sevinci uzun sürmedi. Golden 7 dakika sonra 73. dakikada Santa Cruz Malaga'yı birkez daha öne geçiren golü kaydetti. Gamez'in sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte dokunan Paraguaylı golcü skoru 2-1'e getirdi.

76. dakikada birkez daha sahne alan Santa Cruz, skoru 3-1 yaptı ve takımını rahatlattı.

Real Madrid, karşılaşmanın 82. dakikasında Fransız golcüsü Karim Benzama'nın golü ile farkı 1'e indirse de yenilmekten kurtulamadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Bu sonuç ile 33 puanda kalan eflatun-beyazlılar, lider Barcelona'nın 16 puan gerisinde kaldı. Malaga ise 31 puanda kaldı.

Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
23 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı