Malaga Granada: 4-0 Maçın Özeti

Malaga Granada: 4-0 Maç Özeti ve Golleri İzle...
Uefa Şampiyonlar Ligi La Liga Santa Cruz 


Şampiyonlar Ligi'nde mükemmel bir performans sergileyen Malaga, La Liga'da da Granada'yı 4-0'la geçti.

La Liga'da 2 sezondur sürpriz bir çıkış yakalayan Malaga, Şampiyonlar Ligi haftasının ardından çıktığı maçta zayıf rakibi Granada'yı 3-0'la geçti.

Maça konuk ekip iyi başladı. İlk tehlikesini 12. dakikada Odion Ighalo ile gerçekleştiren Granada bu pozisyondan yararlanamadı. Hemen ardından gelişen atakta Malickou Diakhite kaleye yakın bir bölgeden yaptığı şutla takımını öne geçiremedi. 26. dakikada yine Diakhite topla buluşan isimdi. Saviola'nın pasında topla buluşan oyuncu ceza sahasında dışından yaptığı güzel vuruşla takımını öne geçiren golü attı. Bu dakikanın ardından Granada yine ataklarına devam etti. 30. dakikada Ighalo ve 33. dakikada Torje ile pozisyonlara giren konuk ekip sonuç alamadı. Aynı dakika içinde atağa hızlı çıkan Malaga'da Saviola ceza sahası içinde güzel bir vuruş yaparak kaleciyi avladı ve takımını 2-0 öne geçirdi. Devrenin sonunda Granada'nın atakları devam etti ancak skor değişmedi ve ilk 45 dakika 2-0 Malaga'nın galibiyetiyle tamamlandı.

İkinci devreye Malaga iyi başlayan takımdı. 48. dakikada Joaquin'in pasında ceza sahasının solunda topla buluşan Saviola kaleyi yokladı ancak gol gelmedi. Sonrasında oyunda tempo biraz düştü. 59. dakikada Gabriel Torje rakip kaleciyi ceza sahası dışından yokladı ancak top çok yüksekten auta gitti. Hemen arından 60. dakikada Saviola yine bir gol girişiminde bulundu. Dakikalar 75'i gösterdiğinde Wligton'un pasını iyi değerlendiren Ignacio Camacho güzel bir kafa vuruşuyla takımına 3 farklı skoru getiren golü attı. Bu golün ardından oyundan düşen Granada 87. dakikada Gabriel Torje ile bir kez daha gol bulma girişiminde bulundu ancak farkı 2'ye indiremediler. Uzatma dakikalarında bir kez daha rakip kaleye giden Malaga Buanonotte'nin mükemmel pasında harika bir kontrol gerçekleştiren Santa Cruz farkı 4'e çıkardı ve karşılaşma 4-0 sonuçlandı.

Malaga bu 3 puanla birlikte puanını 25'e çıkartırken, Granada 12 puanda kaldı.

9 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı