Liverpool - Chelsea: 1-1 (Maç Özeti)

Liverpool - Chelsea: 1-1 Maç Özeti ve Golleri izle...
İngiltere Jamie Carragher Fernando Torres Chelsea John Terry 


İngiltere Premier Lig 11. hafta karşılaşmasında Chelsea ile Liverpool 1-1 berabere kaldı. Chelsea'nin golü 20. dakikada John Terry'den geldi. Liverpool'un golünü ise 73'te Luis Suarez kaydetti.

İngiltere Premier Lig'de haftanın sonucu en merakla beklenen maçta Chelsea ile Liverpool, Stamford Bridge'de yenişemedi.

Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmada kazanan çıkmazken; taraflar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldılar.

Müthiş bir heyecana sahne olan karşılaşmanın 20. dakikasında John Terry'nin attığı gol Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi. Liverpool'un bu gole yanıtı ise 73. dakikada Uruguaylı yıldız Luis Suarez'den geldi: 1-1.

1-1'lik eşitlikle sonuçlanan mücadeleye milli yıldızımız Nuri Şahin ilk 11'de başlarken; 60. dakikada yerini Suso'ya bıraktı. Chelsea bu beraberlikle puanını 24'e, Liverpool ise puanını 12'ye yükseltti. İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta maçında Chelsea, West Bromwich Albion deplasmanına konuk olacak. Liverpool ise Wigan'ı ağırlayacak.

JOHN TERRY ATTI VE ÇIKTI!
Evinde oynadığı maçın ilk yarısında duran topları etkili kullanamaya çalışan Chelsea 20. dakikada 1-0 öne geçti. Juan Mata'nın kullandığı kornerde ileri çıkan John Terry bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi.

Chelsea'nin kaptanı taraftarına büyük bir sevinç yaşatırken; ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. maçın 37. dakikada tecrübeli savunma oyuncusu yerini Gary Cahill'e bıraktı. İlk yarıda kalesini gole kapatan Chelsea 1-0'lık skorla soyunma odasına gitti.

NURİ ŞAHİN KENARA GELDİ!

Maçın ikinci yarısında Liverpool beraberlik golünü bulabilmek adına zaman zaman riskler aldı. Maça 11'de başlayan milli futbolcumuz Nuri Şahin, 60. dakikada yerini Suso'ya bıraktı. Liverpool kalabalık Chelsea orta sahası karşısında zorlanırken; zaman zaman zorlu ikili mücadeler dikkat çekti.

YİNE KORNER AMA BU KEZ LIVERPOOL
Stamford Bridge'de oynanan maçta gol arayan Liverpool 73. dakikada Chelsea'ye Luis Suarez ile cevap verdi. Kulalnılan korner sonrasında Jamie Carragher topu kafayla arka direğe doğru havalandırdı ve Urugualı Suarez savunmada önce kafayla meşin yuvarlağı filelere göndermeyi başardı. Chelsea ve Liverpool'un kornerlerden golü bulması ise dikkat çekti.

Karşılaşmanın kalan bölümünde Chelasea Teknik Direktörü Di Matteo bütün riskleri aldı. Oscar ve Fernando Torres'ı oyundan alan Matteo, Victor Mosses ile Daniel Sturridge'ı sahaya sürdü. Kendi evinde galibiyet isteyen Di Matteo'nun değişiklikleri skoru değiştirmeyince; Chelsea ve Liverpool zorlu maçta puanları paylaşmış oldu.

12 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı