Kayserispor Sivasspor Maçı Özeti

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig ' in 30. haftasında kendi sahasında Kayserispor kendi sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, zor bir maç oynadıklarını belirterek, “Çok zor bir maç olacağını zaten biliyorduk. Sivasspor son dönemlerde iyi futbol oynuyor. Gerçekten Çok iyi bir takım. Bizim öne geçmemizden sonra değerlendirdiğimiz pozisyonlar vardı. Her iki tarafın öne geçebileceği bir maç vardı. Gergin bir maç oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.
Kayserispor Rıza Çalımbay Süper Lig Sivasspor Spor Toto Süper Lig 


Kayserisporlu futbolcu Okay ise, “Fazla bir şey söyleyeme gerek yok. Kaçırdığımız pozisyonlar sonrasında berabere kaldık. Gidip gelen bir maç oldu. Rakibin de kazandığı pozisyonlar vardı. Arkadaşlarımı iyi oyunları nedeniyle kutluyorum” derken, kaleci Gökhan ise, “Bütün hafta boyunca kazanmak için çalıştık ama olmadı” diye konuştu.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iyi bir maç çıkardıklarını ifade ederek, “Her şeyden önce ben kapalı tribün tarafında bana geçmiş olsun pankartı açtılar, teşekkür ederim. Maç güzel geçti. Bizde Kayserispor da kazanmak için oynadı. Hiçbir zaman oyunda kopmadık. Oyundan ve mücadeleden çok memnunum. Mükemmel bir kadro var, kaliteli oyuncuları olan bir takım Kayserispor” ifadelerini kullandı.

Çalımbay, “Bir kere bizim kalecinin yaptığı yanlıştı. Her şeyden önce biz kardeşiz. Bize en yakın il Kayseridir. Biz hazırlık maçı yapacağımız zaman Kayseri ' yi arıyoruz. Bizim dostluğumuzun kesinlikle bozulmaması gerekir. Kimse bu dostluğu bozmasın. Kayseri Taraftarına çok teşekkür ediyorum. Kayseri ve Sivas kardeştir. Hep böyle kalması gerekiyor” değerlendirmesinde bulundu.

Sivassporlu Mehmet Nas, “Çok kritik haftalardayız değişkenlik içerisindeyiz. Buradan bir puan almak bizim için iyi oldu” değerlendirmesinde bulunurken, Reinoch ise, “Karşılaşmayı iki farklı durum olarak ele alabiliriz. İlk yarı iyi oynamadık. İkinci yarı Sivasspor kendini bulmuş oldu” değerlendirmesinde bulundu.
22 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı