Kayseri Erciyesspor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Elazığspor maçı sonrasında Elazığsporlu futbolcu Önder Çengel'in, Erciyessporlu Cemil'in ırkçı hareketlerde bulunduğu iddiasına Teknik Direktör Kemalettin Şentürk, ' Irkçılık tartışmalarına sporu da çekmeye çalışıyorlar. Elazığ'da bize de yöneticiler tarafından ağır küfürler edildi ' dedi.
Teknik Direktör Elazığspor Kayseri Erciyesspor 


Kayseri Erciyesspor, Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Antrenman öncesinde açıklama yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk, Play-off şanslarının halen devam ettiğini bildirdi. Şentürk, ' Hedefimiz belli ve bu hedefe ulaşmak için çok çalışıyoruz. Hedef doğrultusunda yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışıyoruz ' diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta 0-0 biten Elazığ maçı sonrasında, Elazığsporlu Önder Çengel'in, Erciyessporlu Cemil'in ırkçı tavırlarda bulunduğunu iddia ettiğinin hatırlatılması üzerine Şentürk, ' Biz yönetim olarak çok fazla bu konularda yorum yapmanın doğru olmadığını düşünüyoruz. Birileri birilerine her zaman küfür ediyor. Hakaret her zaman var ve bize de yapıldı. Elazığspor'un yöneticileri tarafından tünelde kimsenin görmediği yerlerde bize de ağır küfürler edildi. Bunlar alışkanlık olduğu için çok fazla üzerinde durmaya gerek yok ' dedi.

Aynı şeylerin saha içinde de olduğunun altını çizen Şentürk, ' Cemil'in ve Önder'in arasında, Emre ve Zokora'nın arasında olan şeylerde bunlardır. Sanki özellikle hatırlatılmaya çalışılan şeyler var ülkede. Bu tür olaylara sporu da çekmeye çalışıyorlar. Yaşanmış ve bitmiş. Olayı farklı yerlere çekmemek lazım ' ifadesinde bulundu.

Tartışmaların maçın 0-0 bitmesinden de kaynaklanabileceği ihtimalinin bulunduğunu ileri süren Şentürk, ' Elazığ kazansa ciddi bir avantaj sağlayacaktı ama kazanamadı. Takımın yenemediği zaman bazı şeylerin arkasına sığınmak iyi değil diye düşünüyorum ' dedi.

Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa hazırlıklarının da aralıksız sürdüğünü bildiren Şentürk, ' Emrah'ın sakatlığı sürüyor. Uzun bir sakatlık dönemi geçirdi ve oynamaya hazır değil. Serkan Çalık takım ile ayrı çalışmalara başladı. Kart cezalısı olarak da Fatih bulunuyor. Önemli bir eksiğimiz de yok ' diye konuştu.

25 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı