Karşıyaka 1 - 0 Denizlispor (PTT 1. Lig)

PTT 1. Lig ' in 11. haftasında sahasında Denizlispor ' u ağırlayan Karşıyaka, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Karşıyaka Ptt 1. Lig Denizlispor 


Maçın ardından basın toplantısında açıklamalar yapan Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, iyi mücadele ettiklerini belirtirken, “Genel anlamda kısır bir maç izledik. Denizlispor mücadele gücü yüksek bir takım. Futbolcu kardeşlerimiz iyi mücadele ettiler. Ellerinden geleni yaptılar. İlk yarı iki takımda etkili olamadı fakat ikinci yarı oyuna hakim olan taraf bizdik. Pozisyonlar bulduk fakat değerlendiremedik. 90 +2 ' de yediğimiz gol bizi mağlup duruma düşürdü. 3 puanı alıp taraftarlarımıza hediye etmek istiyorduk ama olmadı. Önümüzdeki maçları kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Karşıyakalı futbolcu Erdi Kasapoğlu ise mağlup oldukları için çok üzgün olduklarını, iyi mücadele ettiklerini, pozisyon bulduklarını fakat 90 + 2 ' de gelen golle mağlup olduklarını belirtti.
Karşıyakalı futbolcu Rıdvan Şimşek ise ikinci yarı oyunda üstünlük sağladıklarını fakat golle sonuçlandıramadıklarını söyledi. Şimşek, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini bunu sonucunda mağlup olduklarını kaydetti.

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Turmuş, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Mücadele açısından yüksek, pas kalitesi bakımından düşük bir karşılaşma oldu. Karşıyaka ' nın kupa maçından ötürü yorgun olduğunu ve ilerleyen dakikalarda oyundan düşeceğini tahmin etmiştik. Karşıyaka ' nın da pozisyonlar vardı ve kazanabilirlerdi. Denizlispor olarak genç bir takıma sahibiz. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. İlerleyen haftalarda da bu şekilde devam ederek üst sıralarda olmaya çalışacağız ' dedi.

Denizlisporlu futbolcu Süleyman Çelikyurt ise iyi futbol oynamamalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini ve kazanmalarının mutluluk verici olduğunu belirtti.
4 Kasım 2013 Pazartesi günü yayınlandı