Juventus Benfica: 0-0 Maç Özeti (1 Mayıs 2014)

Juventus Benfica Maç Özeti İzle-Juventus Benfica Maçı Sonucu-Juventus Benfica Maçı Geniş Özeti... Juventus Benfica UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçında karşılaştı. Juventus Benfica maçı golsüz berabere bitti. Bu sonuçla Benfica finale yükseldi, Juventus ise kupaya veda etti. İşte Juventus Benfica maçının geniş özeti...
Benfica Barcelona Juventus Uefa Avrupa Ligi Arturo Vidal 


Juventus Benfica Maç Özeti -
UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Benfica, Juventus'a konuk oldu. İlk maçı 2-1 kazanan Portekizliler, bu karşılaşmadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı ve bu kupada geçen senenin ardından bu sezon da final oynama şansı yakaladı. Maçta kırmızı kart gören Markovic ve Perez ile sarı kart cezalısı durumuna düşen Salvio finalde forma giyemeyecek.

Benfica Juventus Maç Sonucu -
NTV'den canlı yayınlanan karşılaşmaya Benfica baskılı başlasa da Juventus ilerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kurdu. İlk yarının büyük bir bölümü düşük tempoda ve orta alan mücadelesi şeklinde geçti.

İlk yarının sonlarında seyircisinin de desteğiyle oyuna ağırlığını koyan Juventus, son dakikada Arturo Vidal ile gole çok yaklaştı. Sol taraftan yapılan ortada Vidal'in kafa vuruşunu savunma oyuncusu Luisao, çizgiden çıkardı ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarı tempolu başladı. 50. dakikada gelişen Benfica atağında Rodrigo'nun müsait pozisyonda ceza sahası içerisinden vurduğu şut dışarı çıktı ve Portekiz ekibi, bu pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşmanın 62. dakikasında bu kez ev sahibi Juventus gole çok yaklaştı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Pirlo'nun nefis şutunda top üst direkten döndü. 67. dakikada Benfica'da Enzo Perez ikinci sarttan kırmızı kart görerek takımını Juventus karşısında 10 kişi bıraktı.

Maçın ilerleyen dakikalarında rakibine karşı bir kişi fazla oynayan İtalyan temsilcisi, avantajının kullanamadı ve girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Siyah-beyazlıların 82. dakikada Osvaldo ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı. Maçın 89. dakikasında saha kenarında yaşanan kavgada Benfica'dan Lazar Markovic ve kulübede bulunan Juventus'lu Vucinic kırmızı kart gördü. İlk maçta elde ettiği 2-1'lik galibiyetin ardından İtalya'dan 0-0'lık eşitlikle ayrılmayı başaran Benfica, adını finale yazdırdı.

İtalya'nın Torino kentinde 14 Mayıs'ta oynanacak karşılaşmada Benfica, Valencia ile kupayı kazanabilme mücadelesi verecek.-ntvspor-


2 Mayıs 2014 Cuma günü yayınlandı