İspanya Ligi La Liga Maç Özetleri ve Golleri (15.12.2013)

La Liga'da Atletico Madrid, zirvedeki Barcelona'nın peşini bırakmıyor. Sahasında 3-0 kazanan Madrid ekibi liderliği sadece 1 gol farkıyla kaçırdı.
Barcelona Arda Turan Atletico Madrid Real Betis Athletic Bilbao 


MAÇLARIN ÖZETLERİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


La Liga'da son 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan Arda Turan'lı Atletico Madrid zirve takibinden vazgeçmiyor.Barcelona ' nın 2-1 kazandığı haftada Valencia'yı 3-0 yenen Madrid ekibi puanını 43 ' e çıkardı.Barcelona ile averajını da eşitleyen Atletico Madrid, 1 gol daha bulabilseydi haftayı zirvede tamamlayacaktı. Ancak Barcelona 1 gol daha fazla attığı için liderliğini korudu.

Diego Costa ve Raul Garcia'nın golleriyle ikinci yarıda 2-0 öne geçen ev sahibi takım, 74. dakikada da bir penaltı kazandı ancak topun başına geçen Diego Costa şansı değerlendiremedi.Bu pozisyondan 6 dakika sonra ceza sahası içinde Diego Costa'nın yerde kalmasıyla hakem tekrar beyaz noktayı gösterdi. Bu sefer Brezilya asıllı oyuncu topu ağlarla buluşturdu ve durumu 3-0 yaptı.

Maç bu skorla sonuçlanınca Atletico Madrid, liderliği ele geçirme şansını sadece bir gol ile kaçırmış oldu.La Liga'da geride kalan 16 haftada 13 kez forma giyen arda, 2. haftada oynanan Rayo Vallecano maçında 1 gol ve 2 asist yapmıştı. 26 yaşındaki oyuncu Real Betis, Granada ve Athletic Bilbao maçlarında ise sakatlığı sebebiyle forma giyememişti.

16 Aralık 2013 Pazartesi günü yayınlandı