İspanya Hollanda: 1-5 Maç Özeti ve Golleri (2014 Dünya Kupası) 13 Haziran 2014

İspanya Hollanda Maç Özeti İzle-İspanya Hollanda 2014 Dünya Kupası Maç Özeti ve Golleri İzle-İspanya Hollanda Dünya Kupası Geniş Özeti... İspanya Hollanda 2014 FIFA Dünya Kupası maçında karşılaştı. Hollanda, İspanya'yı maçı kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Hollanda, İspanya'yı 5-1 mağlup etti. Hollanda'nın İspanya karşısında gollerini Robben(2), Van Persie (2) ve Vrij kaydetti. İspanya'nın tek golünü Xabi attı. İşte İspanya Hollanda 2014 FIFA Dünya Kupası maçı geniş özeti...
Barcelona Dünya Kupası Casillas Brezilya İspanya 


Hollanda İspanya 2014 FIFA Dünya Kupası Maç Özeti İzle -
Hollanda, 2010 Finali'nde 1-0 kaybettiği İspanya'dan rövanşı tarihi bir skorla aldı. Boğalar'ı darmadağın eden Portakallar; Robben (2), Van Persie (2) ve Vrij'in golleriyle 5-1 kazandı.

İspanya Hollanda Maç Özeti 13 Haziran 2014 - B Grubu açılış maçı, Güney Afrika ' daki son turnuva finalinde kozlarını paylaşan takımları karşı karşıya getirdi. Tarihi rövanşta rekorlar altüst oldu, Hollanda uzun yıllar unutulmayacak bir zafere ulaştı. 2010 ' daki finalde İniesta ' nın golüyle kupayı Portakallar ' a kaptırmayan Boğalar dün gece kelimenin tam anlamıyla hezimet yaşadı. Büyük hatalar yapan kaleci Casillas tam 477 dakika sonra milli takım formasıyla gol yedi.

Maça hızlı başlayan taraf son dünya şampiyonu İspanya oldu. Güney Afrika ' daki performansının uzağında olan İspanya, Brezilya ' daki ilk gol sevincini 27. dakikada Xabi ' nin penaltı golüyle yaşadı. İtalyan Niccoli Rizzoli ' nin çaldığı tartışmalı penaltı kararı, Hollandalılar tarafından yoğun tepkiyle karşılaştı. İlk yarının son anlarında sahneye çıkan Van Persie devrenin skorunu tayin etti: 1-1.

İkinci yarıda ise Hollanda şova başladı. İspanya ise yeşil sahada kayboldu. 53. dakikada söz Bayern ' in yıldızı Robben ' deydi, attığı şık golle takımını 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra oyunun iplerini eline alan Portakallar, akın akın ataklar geliştirirken, İspanya ise tel tel döküldü.

Robben ve Sneijder ' le farkı kovalayan Van Gaal ' in öğrencileri, Vrij ' in sayısıyla 3-1 öne geçti. Boğalar bu dakikadan sonra farkı azaltmaya çalışsa da Persie ' nin attığı enfes gol bütün umutları havada bıraktı, skorborda 4-1 yazıldı. Bozguna uğrayan İspanya, 80. dakikada Robben ' in attığı 5. golle darmadağın oldu.

14 Haziran 2014 Cumartesi günü yayınlandı