İşime müdahale edildiği için istifa ettim.

Abdullah Kiğılı, “Son zamanda işime benim dışımda müdahaleler olunca kırıldım, dolayısıyla da istifa etmek zorunda kaldım.” dedi.
Derin Futbol Fenerium Fenerbahçe Abdullah Kiğılı Aziz Yıldırım 


Abdullah Kiğılı iki hafta önce Fenerium ' daki görevlerinden dün de Fenerbahçe yöneticiliğinden istifa etti.

Beyaz TV ' de yayınlanan Ertem Şener ' in sunduğu Derin Futbol programına telefonla bağlanan Abdullah Kiğılı Fenerium ' daki ve Fenerbahçe ' deki görevlerinden neden istifa ettiğini anlattı.

Kiğılı, “Fenerium yöneticiliği sayın başkan tarafından teklif edildi. Ben de 6 sene evvel Feneriumları idare etmek üzere göreve başladım. Bu süre zarfında tamamen benim başkanlığımda yeni bir kadro kurduk. Uzun müddet de kimse karışmadı. Bugün Fenerium öyle bir noktaya geldi ki Türk sporunun yüz akı diyebiliriz. Dünyada Fenerium ürün çeşidi bakımından bir numaradır.” ifadelerini kullandı.

İŞLERİME MÜDAHALE EDİLDİ

Kiğılı, “Biz ekibimizle beraber uzun süre hizmet ettik. Ama son zamanda işime benim dışımda müdahaleler olunca kırıldım, dolayısıyla da istifa etmek zorunda kaldım.” şeklinde konuştu.

Ertem Şener ' in, “Bu müdahale sayın başkan tarafından mı yapıldı?” sorusunu sorması üzerine Kiğılı, “Evet sayın başkan tarafından müdahale edildi. Sonuçta Fenerbahçe ' nin başkanıdır, bunu yapmakta da serbesttir, aramızda da herhangi bir kırgınlık yoktur.” diye konuştu.

Abülkerim Durmaz ' ın işlerine müdahale konusunda “Nasıl bir müdahale” sorusunda ısrar edince Kiğılı, “Benim haberim olmadan Fenerium ' un Genel Müdürü ' nün görevine son vermişler. Benim getirdiğim ekibe benim haberim olmadan son verilince ben de ayrıldım.” sözlerini kaydetti.

Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
2 Eylül 2014 Salı günü yayınlandı