Hollanda - İtalya: 1-1 Maçın Özeti

Hollanda - İtalya: 1-1 Maçın Özeti ve Golleri İzle... Hollanda ile İtalya hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Hollanda İtalya maçını Cüneyt Çakır yönetti. İşte Hollanda - İtalya: 1-1 Maçın Özeti...
Barcelona Atletico Madrid Ronaldo Cüneyt Çakır Dirk Kuyt 


Dünya Kupası Elemeleri ' ne hazırlık kapsamında yapılan mücadelede Hollanda ile İtalya karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Hollanda ile İtalya Dünya Kupası Elemeleri ' ne hazırlık kapsamında yapılan maçta karşılaştı. Mücadeleyi 1-0 önde götüren Hollanda, İtalya'da Verratti'nin 90. dakikada attığı gole engel olamayınca maç 1-1 eşitlikle sonlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekip 33. dakikada Jeremain Lens ' in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı Portakallar'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya gelindiğinde ise maçın skorunu belirleyen gol 90. dakikada geldi. İtalyan futbolcu Verratti attığı gole skora denge getirdi ve maç 1-1 berabere bitti.

Hollanda'nın kadrosunda Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder yer almazken Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt da yedek kulübesinde başladığı mücadelede 59. dakikada oyuna dahil oldu. Karşılaşmayı FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetti.

7 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı