Hollanda - Estonya: 3-0 Maçın Özeti

Hollanda - Estonya: 3-0 Maçın Özeti İzle... 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda, Türkiye'nin rakiplerinden olan Hollanda ile Estonya karşılaştı. Galatasaraylı Wesley Sneijder'in 36. dakikada sakatlanarak oyundan çıktığı maçta Hollanda, Estonya'yı 3-0 mağlup etti. Hollanda'nın gollerini Van der Vaart(47'), Van Persie(72') ve Schaken(84') kaydetti. A Milli Takımımız'la aynı grupta yer alan Hollanda evinde Estonya'yı Rafael van der Vaart, Robin van Persie ve Ruben Schaken'in golleriyle 3-0 mağlup ederek puanını 15'e çıkardı.
2014 Dünya Kupası Hollanda Estonya 


A Milli Takımımız'la aynı grupta yer alan Hollanda evinde Estonya'yı Rafael van der Vaart, Robin van Persie ve Ruben Schaken'in golleriyle 3-0 mağlup ederek puanını 15'e çıkardı. Hollanda'ya galibiyeti getiren golleri 47. dakikada Daryl Janmaat'ın asistinde Rafael Van Der Vaart, 72. dakikada yine Daryl Janmaat'ın asistinde Robin Van Persie ve 84. dakikada Robin van Persie'nin asistinde Ruben Schaken kaydetti.

Bu skorun ardından Hollanda 5 maç sonunda 5 galibiyetle puanını 15'e çıkararak zirvedeki yerini korudu. Estonya ise 3 puanla 5. sırada kaldı.

23 Mart 2013 Cumartesi günü yayınlandı