Hakem Skandalı Bu Kez De Voleybolda

Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi B Grubu ' nda oynanan Kırklareli Fen Bilimleri Koleji-Keşan Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmasına hakem skandalı damgasını vurdu.Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi B Grubu 6. karşılaşmalarında Kırklareli Fen Bilimleri Koleji ile Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Kırklareli ' de karşı karşıya geldi. Maçın ilk iki setini 25-17 ve 25-14 kazanan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, karşılaşmada 2-0 öne geçti.
Voleybol Federasyonu Canan Dizisi Fen Bilimleri Türkiye Voleybol Federasyonu Balcı 


2 SAYI BİRDEN YAZILDI

Ancak maçın 3. setine hakem hatası damgasını vurdu. 3. setin başında Keşan Gençlik, arka arkaya bulduğu 2 sayı ile 2-0 öne geçti. Kaptan Canan ' ın servisinde top doğrudan dışarıya gitti. Kırklareli Fen Bilimleri Koleji ' nin kazandığı bu sayı, maçın yazı hakemi Elif Kaya ve skor hakemi Deniz Poyraz tarafından 2 sayı olarak skorboarda yansıtılınca durum birden 2-2 oldu.

Hakemin bu hatasının ardından set sonunda ise Kırklareli Fen Bilimleri Koleji uzatmaya giden seti 26-24 kazanarak durumu 2-1 ' e getirdi. Hakemlerin yaptığı bu hata ise maçı amatör kameraya yansıdı.

KAMERA TARAFINDAN SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Skorboarda da 2-1 olması gerekirken 2-2 olan görüntüler ise kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Karşılaşma Kırklareli Fen Bilimleri Koleji ' nin 4. seti de 25-23 almasıyla 2-2 ' ye geldi. Uzatma setine giden karşılaşmayı Keşan Gençlik ve Spor Kulübü 15-10 kazanarak karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Ancak hakem hataları kaybedilen 3. set nedeniyle Keşan Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmadan 2 puanla ayrılırken, Kırklareli Fen Bilimleri Koleji de 1 puan aldı.

TVF ' YE MAÇ GÖRÜNTÜLERİYLE BİRLİKTE İTİRAZ EDİLECEK

Maçı daha sonra izlediklerini söyleyen Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Turgay Balcı, hakem hatası nedeniyle 3-0 kazanmaları gereken maçtan 3-2 galip ayrıldıklarını, ancak rakiplerine kaybedilen 1 puanın 3. lige terfi maçları yolunda önemli bir kayıp olduğunu belirterek, Türkiye Voleybol Federasyonu ' na maç görüntüleriyle birlikte itirazda bulunacaklarını söyledi.

Maçın kamera görüntülerinde de yaşanan hakem skandalının açık açık görüldüğü gözlenirken, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü ' nün TVF ' ye yapacağı itirazın sonucu Edirne ' nin Keşan ilçesinde merakla bekleniyor.
Canan Dizisi Hakkında
Hayatının belki de en mutlu gecelerinden birinde… Gençliğinin ve güzelliğinin baharında… Sanki her şey tersine dönmeye başlar hayatında. Sevdiği, saydığı… Yakını bildiği herkes, bir anda sırtını döner ona… Sonunda da istemediği bir evliliğe zorlanıp, karnında bebeğiyle bir paçavra gibi atılıp yaşadığı evden uzaklaştırılır… Biricik aşkı Selim’e veda bile edemeden… Uğradığı haksızlıkların, ağır saldırının, hiçe sayılmanın, onursuzluğa mahkum edil...
devamı
5 Mart 2013 Salı günü yayınlandı