Hakan Şükür: Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Büyük Bir Final Olacak

Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın golcü ismi, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, yarın Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakanın büyük bir final olacağını söyledi.
Milli Takım Cihan Haber Ajansı Hakan Şükür Galatasaray 


Partisinin ilçe teşkilatında gençlik kollarıyla bir araya gelen Hakan Şükür, Cihan Haber Ajansı'na Galatasaray Fenerbahçe derbisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hakan Şükür, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun ikinci haftasında yarın oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçının büyük bir final olacağını söyledi. Süper Final'in keyifli anlar yaşattığını belirten Hakan Şükür, ' İki tane çok değerli takım. Fenerbahçe, lig boyunca değil; ama lig sonuna doğru büyük çıkış yakaladı. Galatasaray ise lig boyunca performansını biraz da avantajlarının etkisiyle iyi kullandı ve ligi lider bitirdi. Arkasından da oynanacak Süper Final'de de yalnız kaldılar. Bu anlamda büyük bir final olacak. ' şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın galibiyetle bitirmesi halinde durumun, Fenerbahçe için şampiyonluk adına içinden çıkılmayacak bir hal alacağını kaydeden Hakan Şükür, ' Ama son performanslara bakıldığında çok keyifli bir karşılaşma olacak. Hep sonlar akılda kalıcıdır. Fenerbahçe bu anlamda büyük bir çıkış yakaladı. Galatasaray kendi sahasında oynuyor ve 5 puanlık fark var. Bu stratejiyi iyi uygulayan bir takım. Bunu Beşiktaş karşısında gördük. Belki çok iyi oynamadılar; ama takım olgusu çok iyiydi sahada. Ben de maçta olacağım keyif almayı umut ediyorum. ' ifadelerini kullandı.

21 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı