Granada Real Madrid 1-0 Maç Özeti

Granada Real Madrid maçı izle, Granada 1-0 Real Madrid maç özeti burada! Granada Real Madrid 1-0 Maç Özeti İzle. Granada 0-1 Real Madrid (Maç Özeti 02-02-2013) Real Madrid süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun kendi kalesine attığı golle Granada'ya 1-0 mağlup oldu.
Barcelona Cristiano Ronaldo Atletico Madrid İspanya Ronaldo 


Ronaldo kaleleri şaşırdı! Real yara aldı...İspanya La Liga 22. hafta mücadelesinde Real Madrid, Granada deplasmanındaydı.İspanya La Liga 22. hafta mücadelesinde Real Madrid, Granada deplasmanındaydı. Granada, Cristiano Ronaldo'nun 22. dakikada kendi kalesine attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Real Madrid bu skorla ligde 5. mağlubiyetini aldı.

En son İspanya Kral Kupası'nda oynadığı futbolla beğeni toplayan Madrid ekibi, aynı formu Granada karşısında gösteremedi ve süperstarının kendi kalesine attığı golle mücadeleden puansız ayrıldı. Real Madrid bu skorla 43 puanla maç fazlasıyla lider Barcelona'nın 15 puan gerisinde, ikinci Atletico Madrid'in de 8 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor.

Kümede kalma mücadelesi veren Granada ise güçlü rakibi karşısından 3 puan almanın sevincini yaşadı. Puanını 23'e yükselten Granada maç fazlasıyla 16. sıraya yerleşti.Real Madrid ligde 23. haftada Sevilla'yı evinde ağırlayacak. Granada ise Deportivo deplasmanına gidecek.
Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
3 Şubat 2013 Pazar günü yayınlandı